Rabatkode og Konkurrence: Kæmpe bogpakke fra Modtryk

modtryk bøger

Reklame for Modtryk

1. advent skal fejres

Det er december, hvilket betyder tid til hygge, ro og fordybelse. Jeg véd godt, at det også betyder stress, gaveindkøb, klejnebagning og alt alt for mange julegodter og flæskesvær, – men, lad os nu lige holde fokus på dét det egentlig handler om, tid til… ja, både hinanden og os selv.

Det er 1. advent, og det fejrer vi sammen med en rabatkode til bøger og en konkurrence. ikk?

De eneste bøger jeg sådan rigtig får læst er krimier – alternativt lytter jeg til dem som lydbøger. Men krimier har altid været ‘min ting’ og jeg tror jeg deler den passion med rigtig mange af jer derude på den anden side af skærmen. Jeg forestiller mig, at jeg ikke er alene, når jeg skriver, at der altså er et eller andet fascinerende ved sådan et rigtigt godt krimi-mord, hvor man bare ikke kan gætte, hvem gerningsmanden er. Den slags kan jo holde én optaget i timevis, am I right?

20% Rabatkode på følgende bøger:

Bøgerne fra Modtryk, som jeg omtaler i dette blogindlæg kan allesammen købes på SAXO, og der kan du bruge rabatkoden.

Naturligvis syntes jeg, at det var en temmelige lækker deal, at tilbyde jer en rabatkode, der giver 20% på følgende bøger, (Rabatkoden er VOSS20) – men at der oven i købet også er en konkurrence, hvor 2 heldige vindere kan vinde 1 bogpakke til sig selv + én de holder af (det vil sige 4 bogpakker i alt er på spil) bestående af nævnte bøger, samt hele Millenium-serien om Lisbeth Salander, jamen det er da bare fantastisk. Konkurrencen finder du på min Instagram, – den løber til 7/12 2019.

Min åbenlyse anbefaling til jer alle, er at købe HUN SKAL LEVE. Den er virkelig, virkelig god. Jeg kan sket ikke finde ud af om jeg glæder mig til at blive færdig med den, eller om det vil ærgre mig. Kender I det? Når en bog er that good, at man ikke vil slippe den?

  • HUN SKAL LEVE er jeg ellerede godt i gang med. Den er simpelthen mega god, men som altid i en krimi, er det jo virkelig slutningen, der rigtig afgør, om det viste sig at være en mesterskabelig krimi, ik? Bogen er f.eks. til din veninde, ven, mor, far eller dig selv? En god gaveidé, – jeg giver den selv til min svigermor. Det er verdensklasse krimi, som lige har fået 6 stjerner i Jyllandsposten, og flere nævner (inkl. anmeldere) at det er den bedste krimi, de har læst længe. Det er altså et mesterværk af en krimi!
  • DEN ANDEN DØDSSYND kunne være til bedsteforældre/Oldeforældre, da det jo er en serie om Det Store Århundrede, hvor historien starter med bind nr. 1 (Brobyggerne) som tager læseren med op gennem det 1900 århundrede. I denne bog er forfatteren nået til 80’erne.
  • KNIV – Er den nyeste bog i Jo Nesbøs verdenskendte Harry Hole-serie. Jeg har læst flere af Jo Næsbøs bøger, og de fanger mig altid hurtigt. Bogen kan sagtens læses alene, uden man har læst den andre 8 bøger i serien, hvilket også gør bogen oplagt som en gaveidé til en veninde, en bror, din mor – who knows –  da man sket ikke er afhængig af at kende ‘forhistorien’ i de øvrige bøger. Jeg kan virkelig varmt anbefale Jo Næsbø som forfatter.
  • TESTAMENTE – Nomineret til Augustprisen (bedste svenske roman). Det er den bog, som har fået de flotteste anmeldelser i Sverige. De bruger ord om bogen, som aldrig har hørt anmeldere bruge om en bog før. Det er en helt enestående roman! Jeg har selv googlet mig frem til, at den faktisk har samme tematik, som i danske Thomas Vinterbergs film Festen, som vel ikke er gået nogen danskere forbi? Jeg SKAL i hvert fald læse den bog. Læs meget mere her
  • HENDE DER MÅ DØ – Det sidste og afsluttende bind i den verdenskendte LISBETH SALANDER-serie / Millennium-serie, som jo også er filmatiseret både i Sverige og også som Hollywoodproduction. Serien har solgt mere end 1 mio. eksemplarer verden over, og må siges at være verdens mest kendte og omtalte krimiserie. Bogen kan faktisk godt læses uafhængigt at hinanden, men bøgerne er så utrolig inspirerende, legendariske og unikke, at man næsten skal have hele serien med. Jeg har selv læst de første tre bøger, der som altid er endnu bedre end filmatiseringen, og jeg skal helt klart i gang med de næste tre i rækken, nu hvor jeg er så heldig at have fået dem ind ad døren.

Brug rabatkoden VOSS20 lige her og opnå 20% rabat, og hvis du handler for over 399,- er der fri fragt.
Obs: Tilbuddet gælder ikke SAXO Premium medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN