Grovbrød med chokolade

Drømmer du om Spa ophold i Sverige? Læs med her.

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-19

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-18

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-3

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-1

Opholdet er en gave fra Hotel Skansen, derfor er dette blogpost reklame. 

Hvis du drømmer om tid til kærligheden…

…og en svensk luksus Spa oplevelse, så skal du måske lige læse med her.

Micky friede til mig i det sydsvenske for knap et år siden. Siden dengang har vi drømt om at komme på spa ophold i Sverige. Fordi vi elsker det. Tid til hinanden, tid til fordybelse, tid til kærlighed – tid faktisk bare i al sin enkelthed. Tid er den største luksus, jeg overhovedet kan drømme om.

Men vi ville gerne prøve noget nyt denne gang, og jeg var så heldig, at jeg havde fået et ophold på Hotel Skansen i gave. Vi kan ret godt lide at starte bilen og bare køre på opdagelse og se nye steder – så helt intetanende om, hvad vi havde i vente, satte vi kursen mod Båstad.

Det særligt gode ved Hotel Skansen er, at det ligger kun lige en times tid nord for Helsingborg. Så fra vi kørte hjemmefra og kørte ombord på færgen mellem helsingør-Helsingborg og fortsatte videre mod Båstad, hvor Hotel Skansen ligger – så gik der ikke meget mere end et par timer. Så er vi fremme. Og det er lige til at overkomme, synes jeg.

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-22

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-23

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-24

Derudover er byen Båstad utroligt hyggelig. Det er ellers ét af de problemer, som jeg godt kan have med sådan nogle spa resorts, – at de nogle gange ligger for langt væk fra alt andet. Altså, fair nok, vi kommer for at få ro – men Micky og jeg elsker også at shoppe lidt lækkert, når vi er på tur, og vi synes faktisk også, at det er enormt underholdende at kigge på vinduer. Så Båstad synes vi var vildt fedt. Der lå den ene fine butik efter den anden – særligt mange butikker med den der lidt amerikanske The Hamptons stil – eller klassisk american preppy. Ja, det emmer lidt af luksus, og tja…det synes vi er ret cool.

Hotellet er meget elegant udført. Hvis man går op i arkitektur og design, så vil man sætte pris på det smukke interiør, den rendyrkede arkitektur og de luksuriøse værelser. Jeg synes virkelig, at det var ud over det sædvanelige. Faktisk blev Micky og jeg så vilde med værelsesindretningen og stilen, at vi har aftalt, at når vi en dag (vi drømmer lige stort!) får råd til en kæmpe villa og selv skal istandsætte den efter alle kunstens regler – jamen så skal væres soveværelse være præcis som det hotelværelse. Vi følte os virkelig hjemme.

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-25

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-11

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-6

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-5

hotel-skansen-baastad-annemette-voss

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-8

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-10

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-13

Det allerbedste ved Hotel Skansen

Det hele var godt. End of story. Men, hvis vi lige skal fremhæve den detalje, som virkelig satte prikken over i’et for os – så er det maden. Vores middag lørdag aften på Restaurang Sand, som ligger på hotellet, var langt ud over det, man kan tillade sig at forvente på et godt hotel. Det var fuldstændigt enestående. Vi fik så lækker mad og tjenernes engagement, deres viden om både cocktails og vin, for ikke at glemme udsigten, var vidunderlig.

Og de snacks, der blev stillet frem om eftermiddagen, da der var afternoon tea var også lækre. Så gik alle gæsterne rundt dér i deres morgenkåber og nippede til chokoladefyldte berlinere og friskbagte croissanter. Så hyggeligt! Vi havde ikke lige fanget den dér dresscode, så vi var lidt overdressed så at sige i vores almindelige tøj – men det var bare sjovt. Det grinede vi så lidt af. Bagefter gik vi op og klædte om og hoppede i Spa.

Og nårh ja, så hoppede vi da også lige i det iskolde svenske hav. Uhhh, det var koldt, men sindssygt lækkert.

Så altså, et ophold på Hotel Skansen i Båstad får min klare anbefaling herfra. Jeg synes I skal gøre jer selv den tjeneste, at købe lidt luksus. Vi har allerede planlagt vores næste ophold.

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-14

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-15

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-16

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-9

hotel-skansen-baastad-annemette-voss-2

 

1 kommentar

  • Båstad er i øvrigt byen hvor de har afholdt Swedish Open i tennis. Senest i 2017 hvor Caroline også spillede. De har aflyst her i 2018 fordi hovedsponsoren sprang fra, men i hvert fald skulle der være spændende træningsbaner, hvis I er til tennis. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grovbrød med chokolade