Dubli, nærmest for godt til at være sandt...

Mit yndlingsoutfit over dem alle…

skjorter-ellos-annemette-voss-1

REKLAME for Ellos

Jeg har altid været en skjortepige…

Jeg husker det helt tydeligt. Jeg var 16 år gammel og gik på Vejle Handelsskole. Jeg var den eneste (!) i min klasse, der gik i pæne Donaldson eller Ralph Lauren Skjorter og klassiske jeans. Det var lige før, at jeg vil kalde det for kedeligt. Og så alligevel ikke. Fordi jeg har aldrig været kedelig, men klassisk, absolut. Og dét har holdt ved. Dog er der med årene kommet lidt mere farve og spræl på paletten.

Der er en årsag til, at mine pressebilleder, som også er header her på bloggen, er taget i en hvid skjorte og jeans… I love it!

skjorter-ellos-annemette-voss-3

Lige så meget som jeg elsker at dresse op i glitter og glamour, – gerne til den helt store sølvmedalje – så er mit yndlingsoutfit over dem alle en lækker nystrøjet skjorte, et par stramme jeans og sneaks…stadigvæk. Præcis som da jeg var 16. Ikke for casual, men med en lækker taske og rød læbestift… Måske er kombinationen lige spædet op med en cashmere strik i navy – meget nordsjællandsk, I know, men lad mig lige minde jer om, at jeg altså kommer fra Vejle – dér hvor man taler med bløøøje d’er og kapper endelserne af. Intet snobbet over det…haha 😉

Her kan du se det store udvalg af skjorter hos Ellos og finde mine udvalgte favoritter.

skjorter-ellos-annemette-voss-5

skjorter-ellos-annemette-voss-4

skjorter-ellos-annemette-voss-20

Så skulle der lige skiftes outfit… Så dér stod jeg midt i regn og blæst… i bare pusselanker.

skjorter-ellos-annemette-voss-16

Mine yndlingsskjorter er købt på Ellos

Hele outfittet er købt på Ellos, naturligvis, eftersom blogindlægget er i samarbejde med samme. Jeg er så tilfreds med mit look, og nu må foråret egentlig gerne bare komme. Som I nok kan se på billederne, ja, så var det ikke just sommervejret, der havde meldt sin ankomst, da vi forsøgte at fange et øjebliks strandidyl på Bellevue. Men what the heck, det var mega sjovt med paraplyen, der gik i stykker efter 3 sekunder og mig, som stod der og strippede på molen i stiv kuling. Jeg synes billederne blev fede alligevel 😉 – og så er der også noget at grine af for alle jer, som læser med.

skjorter-ellos-annemette-voss-8

skjorter-ellos-annemette-voss-10

skjorter-ellos-annemette-voss-11

Yndlingsoutfittet over dem alle består af min Ellos lyserøde skjorte, mine meget hvide reebok sneakers og den fede nederdel i denim fra Levi’s. – tasken/huen på billederne er mine egne 🙂

skjorter-ellos-annemette-voss-19

Jeg faldt i øvrigt over flere fede sneakers på Ellos’ website i str 42. Just saying. Det er altså enormt svært at finde fede sko med sådan et par plader, som jeg render rundt med. Derfor er jeg mægtig godt tilfreds med mine nye sorte sneakers med sløjfebånd – som kan fåes i str 42. Fedest!

skjorter-ellos-annemette-voss-27

skjorter-ellos-annemette-voss-26

Alternativt yndlingsoutfit – hvis jeg nu for an gangs skyld skulle føle mere for blå en lyserød – kunne sagtens være mine stramme blå jeans fra Ellos (i den rette forvaskede blå-grå nuance) med den stribede lyseblå skjorte med blomsterne på. Den er fed fordi man både kan bruge den som lang “storskjorte” og bundet op. Og så er der fine detaljer med sløjfe på håndledene.

skjorter-ellos-annemette-voss-13

skjorter-ellos-annemette-voss-14

skjorter-ellos-annemette-voss-23

Yndlingsoutfittet er også mit “safe” look

Hvis jeg skal føle mig tryg, selvsikker, elegant, klassisk, powerful og kvindelig på én gang, så er det yndlingssættet, der findes frem. Om det lige er den ene eller den anden skjorte, ja, det er ikke så vigtigt. Men helst en skjorte i en flot farve, med en særlig krave eller med et fedt mønster. Ikke sort. Jeg bryder mig ikke om sorte skjorter. Men en hvid nystrøget skjorte og et par blå jeans, øj, det gør bare enhver kvinde (eller mand) 10 gange mere sexet på 2 sekunder. Ja, det synes jeg i hvert fald, – på den måde, er jeg nok ret klassisk og ligefrem simpel, vil jeg kalde det.

skjorter-ellos-annemette-voss-2

Men hvis man nu synes at skjorten lige skal piftes op med lidt gitter, så kunne man jo vælge samme nederdel i sølv plissé som jeg. Jeg synes, den er fed med den lyserøde skjorte stramt nede i.

Jeg kan sagtens finde på at gå i byen i en skjorte. Selv nytårsaften blev fejret i en blå skjorte med en kort sort nederdel, hvor mange andre måske nok havde valgt en glimmerkjole eller lign. (Ja okay, dét kunne jeg nu også godt finde på).

Men en skjorte gør bare noget særligt ved mig. Jeg trækker skuldrene lidt længere tilbage og retter ryggen. Jeg skyder brystet frem (den smule, der er 😉 ). Det er vildt elegant og sexet, synes jeg. Jeg binder også gerne skjorten op omkring maven i en knude foran i taljen – helt som man gjorde dengang jeg var nyudklækket teenager. Men det holder bare stadig. Det ER fedt, – eller hvad siger I, er det bare mig?

skjorter-ellos-annemette-voss-17

skjorter-ellos-annemette-voss-18

 

 

1 kommentar

  • Winni

    Super gode flotte og sjove billeder af smukke dig👩☔️😍
    Er helt vild med den blåstribet skjorte 💙👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubli, nærmest for godt til at være sandt...