Hjemmelavet fudge med chokolade og hasselnød

VIND underholdning til børnene med Min Bio, – og få 5 min ro ;)

Min bio Rita og krokodille 2

REKLAME for Min Bio

Du kan vinde et års abonnement til Min bio samt “Rita og Krokodille” bøger.

På vegne af Min Bio, udlodder jeg et helt års abonnement på tjenesten samt Rita og Krokodille bøger. Du deltager ved at skrive en lille julehilsen her i kommentarfeltet på bloggen…(længere nede på siden)

Jeg trækker en tilfældig vinder d 17. dec om aftenen. Vinderen offentliggøres her på siden, og kontaktes via mail…

Mega meget julestress – og ro på børnene!

Årh, jeg ville så gerne skrive, at jeg slet ikke stresser her i julen. Jeg ville så gerne være hende, der bare omfavner julen med begge arme og begraver mig selv i julesne, adventshygge og kærlighed i en hel måned – men det ville være løgn. Jeg stresser en smule, det gør jeg, og jeg synes at både arbejde, børn, kæreste og julen i én stor pærevælling er mere end mor her lige kan klare for tiden.

Men nok om det. Jeg skal nok finde ind til kernen. Jeg er sikker på, at julestemningen rammer mig anytime now.

I mellemtiden så finder jeg lidt ro, ved at placere ungerne med Min Bio på en iPad i ny og næ – mens jeg fikser julegaveindpakning og får lavet risengrød til aftensmad. (Som man jo gør, hver dag nærmest, her i december!)


Luca Min bio

Luca, Rita og Krokodille… 5 minutters ro.

Den søde serie, som Luca er blevet helt afhængig af, hedder Rita og Krokodille. Det er en adventskalender, som Min Bio har lanceret, hvor de hver søndag i advent åbner op for 5 nye afsnit af den populære serie. Hvert afsnit af Rita og Krokodille varer fem minutter, og det gør serien perfekt til de små pauser i hverdagen og her i julemåneden, hvor jeg oplever at ventetiden kan være en prøvelse for ungerne.

Om Lucas begejstring har noget som helst at gøre med, at han selv skulle have heddet Rita, hvis han var blevet en pige – ja, det må forblive i det uvisse. Men, vild med serien, det er han i hvert fald. Han er fuldstændigt opslugt af den. Og skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at han er fløjtende ligeglad med, om han ser den i den korrekte rækkefølge eller om der kommer nye afsnit – han ser med stor glæde det samme afsnit 20 gange i træk…er det ik’ sjovt!

Man kan både se serien på minbio.dk – men vi bruger primært app’en, hvor man kan se afsnittene offline. Det er bare nemt, og man kan have dem med i bilen på telefonen, så der er ro på bagsædet, når Mor er træt after alle sine julegaveindkøb.

19 kommentarer

 • Line Sørensen

  Glædelig jul???
  Vi har også tidligere haft minbio og det er et fantastisk univers for de små. Jeg er sikker på et nyt medlemsskab ville blive stor glæde blandt mine to piger, hvis jeg skulle være den heldige vinder???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bill Skjoldborg

  Glædelig jul Anne Mette! Må du få en dejlig tid med dine fire drenge! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ihhhh en fin gave?? rigtig glædelig jul?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjanne Petersen

  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jepsen

  Vi elsker Rita og Krokodille og at se film, så den fantastiske gave ville mine to elske ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Pakula

  Min dreng Lukas ville elske et abonnement til Minibio ??? Tak for en nogle enormt inspirerende opskriftsbøger og en blog lige fra hjertet! Dig og din familie ønskes en rigtig skøn jul ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Glædelig jul? Min niece ville helt sikkert blive glad for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Christiansen

  Rigtig glædelig jul Annemette ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  Glædelig Jul ?…Min datter på tre år vil sikkert være enorm glad for Minbio. ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Glædelig jul. Mine børn på 3 og 6 ville elske at kunne se film på deres iPads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min datter vil elske det ?
  Som nybagt storesøster hvor der ikke er samme tid til hende som før, vil forældrene også elske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Strodl Petersen

  Rigtig glædelig jul ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Svendsen

  Glædelig jul ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, det ville være en god gave til både min lille tumling og dennes mor! ???? Glædelig jul! ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Min datter Anna på 8 år og Hector på 5 år, ville elske at vinde denne fine giveaway ?
  Min datter har netop fået sin egen ipad, så det ville da være for fedt for hende at kunne se bio film på dén.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Kære Christina, TILLYKKE 🙂 Du har vundet. Jeg sender dig en mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig glædelig jul ❤️ Jeg er vild med at følge dig, fordi du er så ærlig og lige til – og viser flere sider af dit liv og ikke kun alt det rosenrøde ?
  Med to små børn og en barsel, der er slut om halvanden måned, så ville det være en fantastisk julegave til min store dreng (og til mig ?)
  Ønsker dig en glædelig jul og masser af lykke i det nye år ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jørgensen

  Ønsker alle en glædelig jul ???❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikkie Larsen

  Glædelig jul ? kunne være en dejlig gave at vinde! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet fudge med chokolade og hasselnød