Hvad jeg gennemlevede dén dag for 4 år siden...

Upassende opførsel – og Rabatkode til Daniel Wellington

Daniel Wellington ur rosa

REKLAME

Prolog: Når man får en opgave som blogger, hvor man skal skrive et indlæg om et særligt produkt, kan det være mega svært nogengange at få fortalt historien om produktet – sådan bare lige ud af den blå luft, – hvis man ikke rigtigt har noget at hænge den op på. Jeg bryder mig ikke om blogs, hvor man kan mærke, at det hele er utroværdigt. Men i denne omgang skulle det vise sig at være det jeg vil kalde: piece of cake! Altsammen takket være en tirsdag morgen og et par (efterhånden famøse) røde sko.


Røde sko og sur dame

Jeg ved snart ikke, men bør man blive fornærmet, når en ældre dame siger til én, at røde sko er upassende en tirsdag formiddag? Eller skal man bare bære over med hende og tænke, at hun nok bare tilhører en anden generation? Ja I kan jo tjekke min instagram og se, hvad mine læsere har svaret…

Det var i tirsdags, at jeg stødte på damen i gadebilledet, dagen efter jeg lige havde investeret i mine fine røde sko, som jeg er noget så glad for. Så I kan nok forestille jer, at jeg blev lidt ked. Øv. Lad mig male billedet for jer. Mig, nye røde sko, lidt for rank ryg, stort smil og en over-priced cafe latte i hånden (og jeg fyldte sikkert hele fortorvet)… møder meget ordentlig ældre dame i mørkblå tilknappet uldjakke med sammenbidt udtryk og en rulletaske i hånden (hun fyldte knap så meget). Tja, hvad skal jeg sige?

Den ældre dame var jo ikke ubehøvlet eller noget i den retning – hun kom bare med sin stille, lidt sure (sorry! – kan ellers godt lide ældre mennesker) kommentar om, at mine røde sko ikke kunne bæres så tidligt på dagen. Og klokken var da langt over morgenstund, hvis I spørger mig.

IMG_0804

Alle véd da, at det er cocktail-o’clock.

Samme dag havde jeg mit helt sprit nye ur fra Daniel Wellington på (nemlig, det er en reklame) – og jeg kunne hurtigt konstatere at klokken faktisk var lidt over 10, da hun kom med sin kommentar. Alle, der har små børn véd da, at når klokken er over 10, så er det ved at være tid til (røde) stilletter og cocktails, – hvis man altså skal nå at få noget ud af dagen inden man igen kl 16 henter unger i skole/børnehave/vuggestue for så at hoppe i mama-outfit med flade sko og indtage økologisk hyldeblomstsaft sammen med aftensmaden, der sikkert består af frikadeller og salat, der omhyggeligt er delt op i forskellige grøntsager i forkellige skåle – for gud forbyde at tingene blev blandet sammen. Det véd alle da. Ikke?

I kender det. Det er jeg sikker på.

Daniel Wellington ur rosa guld

Rabatkode til Daniel Wellington

Hvis du kunne tænke dig, som mig, at holde helt styr på hvornår det er cocktail-o’clock og hvornår det er mummy-o’clock med dit eget Daniel Wellington ur, så har jeg er rabatkode til dig. Den hedder annemettevoss og giver dig 15% rabat, når du bestiller noget fra Daniel Wellingstons officielle hjemmeside. Koden er gyldig i hele verden (ja, jeg antager at jeg har mange følgere på den anden side af jordkloden…haha!) og den gælder fra dags dato og helt indtil d 31. oktober 2017.

Jeg står altså gerne på mål for, at man sagtens kan gå i røde højhælede sko kl 10 om morgenen – så jeg siger det bare: Kan I så se at få luftet de stilletter. 😉 Med Daniel Wellington er det altid red-shoes-o’clock.

Rigtig god online shopping. Nyd dagen.

Daniel Wellington ur 2 IMG_0832

Og se lige – uret matcher endda min telefon 😉

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg gennemlevede dén dag for 4 år siden...