Jeg havde også været stolt... (konkurrencelink)

Vi er forberedt på lidt af hvert… (og GIVEAWAY)

IMG_5067

IMG_5052

Reklame for Kattnakken

Læs mere om det fantastiske GIVEAWAY længere nede på siden… men først…

Jeg drømmer om mere tid i skoven og ved vandet med børnene. Jeg drømmer om mere ro og om at være bedre til at skide højt og helligt på vasketøjet, og så bare lade ungerne boltre sig i Dyrehaven, uden at jeg render 10 meter efter dem og forsøger at holde dem fra angstprovokerende mudderhuller. Så den drøm har jeg nu gjort noget ved.

De sidste par dage har været sådan nogle dage med både solskin, regn og blæst. Så da jeg var på stranden med Luca i tirsdags havde jeg pakket solbrillerne i pusletaken og taget mine praktiske sko på. På den måde var jeg jo forberedet på lidt af hvert. Og faktisk viste det sig, at jeg fik brug for både solbriller og regnjakke. Jeg skulle nemlig forbi en af mine bekendte; norske Henriette (hvis datter har stået model i min bog Sjove fest for børn) og som har startet en ny business op med et agentur for noget norsk tøj til børn, der hedder Kattnakken – med særligt fokus på tøj til udendørslivet. Jeg vidste godt på forhånd (ja, den tydelige grund: fordi indlægget er sponsoreret) at hun forhandler regntøj og uldtøj til primært børn – men også voksne. Men jeg vidste ikke, hvor fedt jeg ville synes, det var. Hold nu k*ft, hvor er det cute! Luca blev lige 120% mere nuttet… (tænk, at det overhovedet er muligt, – siger moderen)

IMG_4981

IMG_5008

IMG_5006

IMG_5021

Se lige – det er de skønneste farver. Og det er værd at bemærke, at dragtene her på billedet er foret. Det vil sige, at det er altså ikke bare en almindelig regntøjs-dragt. Nej det er en slags krydsning mellem en flyverdragt/termotøj/regntøj. G E N I A L T, synes jeg. Og så koster den kun 849,- Det synes jeg virkelig ikke er dyrt! (alt er naturligvis relativt)… men i min verden – er det ikke dyrt for sådan én der.

IMG_5032

IMG_5020

Og da jeg blev præsenteret for de forskellige farver regnjakker til mig og termo-regndragt til Luca, som jeg kunne vælge i blandt – så var der faktisk ingen tvivl. Jeg måtte have den gule. Lige siden jeg så Henriette Honoré (i øvrigt min kollega på Sådanmark) en gang i 90’erne løbe forvildet rundt i TV2’s “Udfordringen” i gul regnjakke – jamen så skal alt regntøj bare være gult. Gummistøvler, regnjakker, termotøj – you name it. Det har på en måde printet sig ind i min hjerne.

IMG_4982

IMG_4994

Den sjove historie om, hvorfor det hedder Kattnakken er som følger. Der findes et bjerg i Norge det sted hvor designeren bag mærket bor. Det hedder Kattnakken og er er 724 m højt – over vandets overflade. Designerens tanke: børn bestiger små “bjerge” hver dag, hele barndommen, 24/7… Ergo – 724 (24/7), bjerg = Kattnakken var et passende navn. Jeg synes det er en sød tanke. Derfor står der også i nakken på tøjet hvilken størrelse der er tale om – efterfuldt af “over havets overflade”.

IMG_4998

For at det ikke skal være løgn – så nappede jeg faktisk også lige en lyseblå regndragt med i tasken. Kunne ikke lade være. Luca så så sød ud i den lille dragt, at jeg lige sikrede mig flere størrelser, for ikke at nævne lækkert uldtøj til både ham og Ferdinand og vanter i flere farver og størrelser – så er vi nok dækket ind lige foreløbig (lige indtil mor her igen får et shoppeflip!).

Og når man er mit barn, på vej på stranden med undertegnede, så må man finde sig i at blive placeret på jorden – med alle pakkenellikker mens jeg får pakket barnevognen ud af bilen (and what not) – men den tog han heldigvis meget pænt. Så pænt, at jeg ikke kunne dy mig med at tage billederne herunder. Jeg havde egentlig planlagt, at de fine billeder til indlægget skulle skydes på stranden, men han så virkelig nuttet ud som han sad der på brostenene mellen cigaretskodder os byggerod. Så lad mig præsentere jer for delvist lækre stylede strandbilleder og delvist byggepladsbilleder i gult look. 😉

Hvis du også synes det er nogle nuttede regndragter – så kan du vinde en i et GIVEAWAY på min instagram profil. Sådan en som Luca har på med skyer – i valgfri farve; pink, blå, grå eller gul. Str 86-110) Deltag her.

IMG_5042

IMG_5041

IMG_5040

IMG_5036

IMG_5055

IMG_5062

IMG_5059

IMG_5142

 

 

 

 

1 kommentar

  • Tina M

    Jeg HAR deltaget på insta, den dragt er jo SÅ fed!!! Og med en top aktiv udendørs elsker af en 2 årig, ville den dragt være perfekt. Såååå, hvis ik jeg vinder, så må jeg jo så undersøge selv at få den købt til ham ha ha :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde også været stolt... (konkurrencelink)