I 2017 siger vi "JA"

Fødselsdagsklar!

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

img_4523I morgen er det min 33 års fødselsdag – og nu er jeg ved at være klar. Jeg har både været hos frisøren (se her hvad Signe har givet touch-ups på)og jeg fik lavet negle lige inden jeg tog til New York mellem jul og nytår. Det eneste der mangler er en seriøs omgang “full body massage” for at være helt klar, afslappet, lækker og afstresset inden i morgen – men dén kan Micky måske klare i aften, hvis jeg sweet-talker ham nok. 😉

img_4317

Drengene er hos mig i år på min fødselsdag, og det er bare så dejligt. Tænk hvor heldig man kan være, at vågne op på sin fødselsdag til hele ens dejlige familie. Jeg glæder mig allerede til at slå øjnene op til skønsang (eller noget), flag og hygge. Vi har aftalt at vi tager på Emmerys i morgen tidlig inden vi alle sammen skal på job, i skole og børnehave. Så skal vi bare forkæle os selv – og jeg kan godt sige jer: det bliver den heeeelt store menu. Men varm chokolade, croissanter, kanelsnegle og dobbelte latte – på sødmælk! Så’ det sagt.

Min mor kommer også på besøg, og mon ikke hun medbringer en lille lækker gave eller to? Uhhh, glæder mig. Ja, jeg erklærer mig 100% skyldig i at elske at få gaver. Med store sløjfer og i fint papir. Sådan er det bare.

At dagen så i øvrigt står på møder og lidt shopping – er lige til at holde ud. Faktisk ser jeg frem til en ret så dejlig dag.

Men nu er spøgsmålet så bare: Hvilken kage skal jeg spise på min fødselsdag…? Er det mærkeligt, hvis jeg ikke bager en lagkage til mig selv? Hmmm… not really feeling in the baking-mood 🙂

*Sjov børnefødselsdag
img_4319 img_4500

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I 2017 siger vi "JA"