Se hvad jeg fik Micky til at gøre...

Er Ditte virkelig 4 gange lækrere end mig…?

skaermbillede-2016-11-08-kl-15-39-36Arhhjjj… altså! Ditte er kåret til årets bage-babe. Ja altså, min Ditte. Og selvfølgelig er hun det – for hun emmer bare BAGEBABE. Med de der store blå øjne og æblekinder – og jordens sødeste smil – så er den god nok! Så tillykke med det min egen 🙂

MEN, i betragtning af billedet herover – JEG KAN ALTSÅ IKKE FORSTÅ DET!!!! Hvad er der galt med mit look?! Jeg er da en mega babe! Eller noget…

Altså okay, hun har vundet… men er hun alligevel 4 gange lækrere end mig? Øv altså. (ej, det er sagt med glimt i øjet, ik!) Men måske jeg er lidt for “klassisk” i mit look til rigtigt at være en BABE. Måske er jeg bare ikke lækker nok…haha…

I kan se afstemningen her. Hun fik 243 stemmer – jeg fik åbenbart kun 61 stemmer. Nå, men tak til jer 61, ser synes, at der er lidt babe-factor i mig trods alt.

Og @Ditte, din foxy-lady – jeg glæder mig til at se dig igen i morgen hvor den står på flere optagelser til “Kagemagi Jul”.

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg fik Micky til at gøre...