Valentines Day Cake 2016 :)

Mig…som gravid brud!!

IMG_7461Okay, jeg har bryllup på hjernen!

Jeg indrømmer det, men tilgiv mig! Jeg har også lige tilbragt de sidste 4 weekends på bryllupsmesser og set længselfuldt efter de smukkeste kjole, hestvogne, lækre kager og fantastiske resorts… Og Valentines Day var i går… Hmmm…men hvad skal jeg lige sige? Graviditet og bryllup?! Går ligesom ikke rigtig i spænd, vel? Eller hvad synes I? Måske er det cool nok, hvis man elsker at være gravid og har det helt ok med at skrue ned for alkoholindtaget og op på søvnbehovet. Men sådan er jeg ikke helt sammensat…

Det har jeg i hvert fald også proklameret lige siden jeg mødte min kæreste Micky for godt 2,5 år siden. Jeg skal ikke være gravid brud – igen! For sidste gang jeg blev gift (ej, det lyder som noget jeg har foretaget mig flere gange om året….!) – men der var jeg faktisk gravid…lidt “øv” kombination… Jeg var helt vildt glad ved tanken om, at vi skulle have det her førstefødte kærlighedsbarn (min i dag 7 årige søn Hugo-Sander), men jeg var så ærgerlig over at vi havde fået planlagt bryllup og det hele, jeg havde købt brudekjole (i en str 34/36…smart ik?!), og det frække undertøj var også indkøbt. Og så blev jeg gravid. Ikke helt så planlagt, at det skulle være lige oveni hinanden!

Nå, så det betød at brudekjolen blev sprættet op i ryggen og gjort større, så der var plads til den pludselig forstørrede barm, det frække undertøj blev reduceret til et par pæne trusser og bryllupsmiddagen blev ledsaget af et enkelt glas vin og et par nip til champagnen, – alt imens min mand og vores gæster festede igennem og fejrede det, der skulle have været mit livs bedste fest. Men det var faktisk ikke så fedt, at stå der 4,5 måned gravid og se alle sine venner kaste sig rundt på dansegulvet og vælte sig i champagne og fjollerier – når jeg mest af alt bare var dødtræt kl 00.30! Så hvis man spørger mig helt ærligt, så kan det ikke anbefales. Men jeg vil meget gerne høre, hvis der er nogen, som har en helt anden oplevelse. (?!)

Men når alt er sagt, så var det en rigtig dejlig dag, og en god oplevelse, som jeg (heldigvis ovenpå skilsmisse) ser tilbage på med stor glæde. Men næste gang jeg skal giftes, så skal det være helt anderledes. For det første med den rette mand…og uden baby i maven – hellere en på armen – masser af champagne til bruden og en kjole, der passer – og som virkelig kan kaldes for en brudekjole. Sidste gang tog jeg et lidt hurtigt valg om en lille fin sommerkjole, som blev købt på udsalg til 1100 kr. Så jeg har faktisk aldrig nogensinde prøvet en “rigtig” brudekjole eller haft veninder/min mor med ude og se på kjoler. Jeg købte bare kjolen, og så var “den skid ligesom slået”…:)

Og bryllupskagen skal være fantastisk! Intet mindre. Den skal absolut ikke laves af mig selv, – det gider jeg simpelthen ikke – men den skal nok laves af min gode venner (Ditte og/eller Nils fra Den store bagedyst ´15/´13) – så må de stå for den del…

Men, jeg drømmer videre, – for (desværre) har min kæreste ikke haft ondt i knæet endnu – men det når han nok en dag. Han opsatte i hvert fald som krav til mig, dengang vi mødtes, at hvis vi overhovedet skulle være kærester, så skulle jeg have lyst til at blive gift igen, og jeg skulle have lyst til flere børn. Ellers kunne jeg bare finde døren ud…Og det sagde jeg så ja til. Nu er babyen på vej, så mon ikke også at brylluppet kommer en dag….inden jeg bliver 50! ha ha.

Skal dén mave stoppes ned i en brudekjole? - NEJ TAK!

Skal dén mave stoppes ned i en brudekjole? – NEJ TAK!

 

Det var dengang.... (Overvejer lige, var dét der hår for højt...ha ha!)

Det var dengang…. (Overvejer lige, var dét der hår for højt…ha ha!)

 

Bassen, der gemte sig i maven... idag er han 7 år og en STOR STOR dreng:)

Bassen, der gemte sig i maven… idag er han 7 år og en STOR STOR dreng:)

1 kommentar

  • Jane

    Helt ærligt Annemette – han må ned på knæ !!
    Og du vil se helt perfekt ud uanset om du er gravid eller ikke …..måske med knap så højt hår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines Day Cake 2016 :)