Nu bliver det spændende, guys!

Mit forhold til min far er gået i kage!

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 21.22.45Skærmbillede 2015-10-23 kl. 21.21.49I dag er det min fars fødselsdag, – og jeg har dårligt tid til at være sammen med ham, da jeg, som nogen ved, er i fuld gang med at servere smagsprøver og sælge bøger på Kreative Dage messen i disse denne weekend. Men han skal nu alligevel have en lille hilsen med på vejen.

Tillykke Far!

Fordi mit forhold til min far er gået i kage. Virkelig. Helt i kage.

Siden min deltagelse i Den store bagedyst er min far blevet en rigtig bageentusiast. Faktisk så meget, at casteren fra programmet har taget fat i mig, for at overtale min far til at deltage i programmet, da han virkelig ville være en god repræsentant for det mandlige køn i netop den konkurrence. Men nej. Tro mig, han HAR SET hvad det kræver at deltage og ikke mindst vinde Den store bagedyst – og det er ikke noget han drømmer om. (selvom jeg har gjort mit for at overtale ham) – men han har nok ret. Det er en virkelig hård omgang, så måske er det bedst at bare én i familien har været igennem den rutschetur…

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 21.22.28Yes yes, min far er selvfølgelig også blevet god til at dokumentere sine kager på se sociale medier…

Men hans glæde ved bagningen har ikke desto mindre taget som sig. Faktisk så meget, at jeg dagligt modtager opkald med spørgsmål som: “nu er brødet sådan nogenlunde gyldent, tror du at det er færdigt?” eller “Står lige og pisker den her æggesnaps, hvorlænge var det nu lige at den skulle have – og SKAL den virkelig blive hvid, eller?” – faktisk spørger han om alt mellem himmel og jord. Og det er sjovt, rigtigt sjovt. Jeg havde aldrig (lad mig lægge tryk på aldrig) forestillet mig, at min far skulle bage kager og brød. I mean, look at him!

Min far har altid været sådan én, der købte de hurtigste biler og det flotteste jakkesæt, og som aldrig kunne drømme om at hoppe i et par praktiske jeans. Han er sådan én, der tropper op på spejderlejer i en rød sportsvogn med laksko (REALLY, det ér sket)…jeg tror hellere at han ville hoppe i havet end at møde op i praktisk udendørs-outfit. Sådan er han bare ikke. Nej, der er virkelig stil over ham. På en sjov måde og meget gennemført – og netop derfor passer det der med mel op over begge albuer ikke rigtigt ind i billedet. Men den er god nok.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 21.22.10Vores fælles bageglæde er stor… Vi elsker gåsebryst:)

Det er faktisk skønt at se sin far i et helt nyt lys. Måske har din far også lyst til at hoppe med på bølgen. Min fars absolutte yndlingsopskrift er simple koldhævede boller… find dem via linket.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 21.21.27

Det sjove er, at han IKKE er på pension… Min far er selvstændig erhvervsdrivende, og vil være det til han drætter om af udmattelse…:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver det spændende, guys!