Jeg gik i søvne, og…

Reklame.

…klippede mit tøj i stykker!

Jeg har det med at gå i søvne, og gøre mærkelige ting. Men denne her topper nu alligevel listen.

Hvad FANDEN har jeg drømt?
Normalt vil jeg ikke bruge bandeord i mine overskrifter – og jeg forsøger sådan set også at begrænse mit forbrug af grimme gloser her på bloggen. Men denne gang er det faktisk på sin plads, at jeg spørger mig selv “Hvad FANDEN har jeg drømt?”.

Sidder der nu én af jer, som læser med, der ved noget om drømmetydning, så hjælp mig gerne.

Det er så creepy det her. Jeg vågnede op i går morges, – sådan stille og roligt, ganske fredeligt, og bemærker pludselig at min t-shirt er klippet op (yes, klippet op!) hele vejen fra halsudskæringen og ned til kanten. Så min t-shirt var simpelthen blevet til en slags cardigan i løbet af natten. Derudover erfarer jeg, at jeg simpelthen også har gnavet et stort hul i blusen langs halsudskæringen. Det gør det så ikke bedre, at det var en af mine absolut yndlings t-shirts. ØV!

På daværende tidspunkt begynder der at melde sig nogle svage “minder” om, at jeg befandt mig i køkkenet om natten og ledte fibrilsk i køkkenskuffen. Nu kan jeg så regne ud, at det må have været efter saksen. Min kæreste kan i øvrigt fortælle mig, at jeg i løbet af natten styrtede ud af sengen og ud i køkkenet – og bagefter kom jeg ind i soveværelset og fabulerede om noget med min t-shirt, og at det var meget vigtigt, at den skulle klippes op. (det er sååååå mærkeligt det her!)

Kan I hjælpe mig? Hvad fanden har jeg drømt? Jeg har ingen anelse…

IMG_5903

 

IMG_5902

 

IMG_5905

Måske det her kan forhindre mig i at gå i søvne.

 

8 reaktioner

 1. Ej, omg – det er da creepy! ? Jeg ville ikke turde sove sammen med dig, haha! ? Men om det betyder noget, kan jeg altså ikke rigtig hjælpe dig med…

 2. Skal ikke gøre mig klog på at drømmetyde det der skete her. Men jeg kan så fortælle dig at jeg halvt i søvne var ude i mit køkken hvor jeg pludselig vågnede op til at jeg stod og hældte sodavand i et glas med nogle gelatinekapsler med tilskud af magnesium!!! Det skal siges at glasset stort set var fyldt og ikke var billigt så jeg fik travlt med at finde en måde at forsøge at redde flest mulige af kapslerne inden gelatinen blev helt opløst… Heldigvis lykkedes det med størstedelen men hold nu fast hvor følte jeg mig dum…

 3. Vildt. Så skal sakse og knive da lige lægges væk?
  Jeg går også i søvne. Det værste var i vores gamle lejlighed da jeg vågnede og alle vinduer i stuen var på vid gab. Vi boede på 3 sal. Hvad har jeg lavet med åbne vinduer.
  Jeg har engang i en panikdrøm løbet ud i haven på min daværende kollegielejlighed, i underbukser og top. Opdagede det først da jeg nåede hækken inden den befærdede vej?
  I vores hus har jeg prøvet på at smadre et vindue og kikket hunden i munden i søvne. de seneste år er det aftaget nu tager jeg bare tøj på og rydder op i søvne.

 4. Har du tænkt på at det måske kan skyldes natteepilepsi at du går i søvne og gør disse ting og ikke fordi du drømmer?

 5. Nu skal du ikke blive alt for bange 🙂 Men jeg er altså ret sikker på, at det er en dæmon, der har været på spil. Jeg ved ikke om du er kristen, men det vil hjælpe dig at spørge Jesus om hjælp. Bed til ham om at hjælpe dig og at han må tage bolig i dit hjerte. Så skal han nok tage sig af det og vise dig den rette vej i livet. Start med at læse Biblen.

  Hvis jeg selv oplever, at der er dæmoniske kræfter i nærheden af mig, når jeg skal sove, så siger jeg: Satan, jeg forsager dig i Jesu navn. Så forsvinder det og jeg kan sove roligt igen 🙂

  Guds fred være med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN