Han kan lige vove på at fri…

En oldie but goodie… (fastelavnsboller)

IMG_7633Alle poster simpelhen billeder af fastelavnsboller i ét langt væk for tiden. Jeg er faktisk ved at blive lidt mæt af fastelavnsboller, – så meget at jeg egentlig ikke gider bage nogle. Gad vide om mine drenge bliver super over det? Måske. Det kan godt være, at jeg må op på hesten 😉

Men her får I lige en oldie but goodie. For når man én gang ar opfundet “den dybe tallerken” så er det jo ingen grund til at gøre det på ny… haha (jeg véd godt at jeg ik har opfundet en dyb tallerken, men I ved, ik?)

Hermed fastelavnsboller med smukke Anna… opskriften finder du her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han kan lige vove på at fri…