Guldkugler til Guldtuben (Romkugler)

Szhirley med hæs stemme….

img_0114Dygtige kvinde, altså. Szhirley. Hvor var det bare en fin aften. Jeg var til pladerelease i aftes, hvor vi fik lov at få en lille forsmag på nogle numre fra Szhirleys nye plade “Timeglas”. Og hvor kan den kvinde bare synge. Ih, selvom hun var både hæs og forkølet, så må jeg tilstå, at hun fik en tåre frem i øjenkrogen hos undertegnede. Og det var da ikke fordi det lød ringe – nej, det var fordi hendes lyd og de smukke ord, der kom ud af munden på hende, gik direkte i hjertet. Så smukt.

img_0116

img_0113

img_0112

img_0117

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldkugler til Guldtuben (Romkugler)