Mockingjay Kage

Gratis julehygge! Fra mig til dig…

IMG_6630Så står den endnu engang på gratis chokoladesmagsprøver og julehygge i Magasin. Jeg er SÅ glad for at komme rundt i landet her i december, hvor den søde julestemning (og det sinddsyge juleræs) lægger sig over DK som en tung dyne – det er mig en fornøjelse at servere lækker chokolade til alle de købelystne og købetrætte danskere, der lige trænger til en opkvikker midt i juleindkøbene.

Kig forbi Magasin i Århus, hvor jeg serverer smagsprøver, – nogle store nogen af slagsen – mellem 13-16 i morgen lørdag d. 5. december 2015. Naturligvis signerer jeg også bøger og stiller gerne op til fotos;)

Vi ses…

IMG_6626

IMG_6628

Jeg fik hjælp af denne smuksak til at pakke mine chokolader ind, – det var sidst jeg var i Magasin i Odense. Men det er samme koncept i Århus i morgen;) Forhåbentlig kan jeg få lidt hjælp igen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mockingjay Kage