Gallapremiere på The Hunger Games – Mocking Jay part 2

Jeg var til Gallapremiere i aftes på Mocking Jay part 2 – sammen med min dejlige veninde Ditte.

Sikke en oplevelse. Intet mindre end hvad jeg havde turdet håbe på. Efter at have set de forrige film i rækken, så var jeg HELT klar på at ‘æde den råt’, med alt hvad det indebærer af angst, frygt, spænding, kærlighed, drama etc etc. – alt det, som en rigtig god film skal indeholde.

Og jeg var bestemt ikke skuffet.

Uden at afsløre noget som helst om handlingen, så kan jeg sige så meget som, at jeg sad på kanten af mit ellers behagelige biografsæde i Imperial stort set 90% af filmen. De øvrige 10% af filmen blev tilbragt med tårer og grin – så der var plads til både spænding, sjov og masser af følelser undervejs. Men ok, når det er sagt, så er jeg sådan én, der kan græde over en Werthers Echte reklame. I ved, den med bedstefaren, der giver sit barnebarn et bolche?! Latterligt, I know!!!

Måske var der passager i filmen, som jeg synes var meget amerikansk-hollywood-agtige. Liiiidt for forudsigeligt og liiiidt for lykkeligt – men det drejer sig kun om ganske få steder. Og nogengange så er det også ok at der virkelig går hollywood-greatness i dén, når man fortæller historier i denne kaliber – så det er tilgivet.

Jeg giver i hvert fald “Hunger games, the mocking Jay part 2” toppoint. På en skal fra 1-10, hvor 10 er bedst, så får den ca. 9 stykker. Der skal altid lige være plads til forbedring;) he he. Gå ind og se den – det er alle pengene værd!

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 01.05.14

Lad os håbe at et af sladderbladene har snuppet et bedre billede – for jeg synes mit outfit var SÅ cool. Min gode veninde og stylist, Bettina Beltner, havde nemlig hjulpet mig med det helt rette outfit til aftenen – men det er måske lidt svært at se her:( Lækker jakke fra Utzon og den fineste denim kjole fra Athé. Håret er mit eget (he he) – det der med extensions har jeg sgu lidt svært ved, det kradser!

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 01.05.44

Inden filmen tog Ditte og jeg da lige en tur på Sticks n sushi – så var vi også pæææænt mætte, da filmen gik i gang. Men det gode er, så synker man bare lidt dybere ned i sædet:)

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN