Vind adgang til at tømme en flødebollebutik…

Reklame for Spangsberg flødeboller

Psssst…: Det er ikke en joke. Du kan faktisk få lov at tømme en flødebollebutik…eller skulle jeg kalde det en slikbutik? Tjo, læs med!

For 10 dage siden fik jeg den vildeste challenge. Jeg blev bedt om at dyste mod min veninde og samarbejdspartner, Mascha, i at tømme en Spangsberg slik- og flødebollebutik på 60 sekunder. Nærmere betegnet det nye Spamgsberg fabriksudsalg på Amager. Alene den dag, da jeg hørte om samarbejdet gennem en af vores projektansvarlige hos Bloggers Delight, var jeg helt vild med ideen. Det lød simpelthen for godt til at være sandt. Jeg mener…tøm en butik…en flødebollebutik…seriøst?!

Er der andre end mig, der altid har drømt om det – at tømme en butik på x-antal sekunder?

Det gik ikke stille for sig, så meget kan jeg godt afsløre. Jeg havde taget de praktisk flade støver på, medbragt min mor som hjælper og var klar til kamp. Så med munden fuld af flødebolleguf og karameller løb vi rundt – som to stressede høns i manegen – og forsøgte at samle sammen til et helt årsforbrug. Ej, hvor var det sjovt.

Man må sige, at både min mor og Hollie Nolia var kommet på hårdt arbejde, for det var ikke beskedne gloser, der fløj gennem luften. Jeg husker stadig, hvordan jeg midt i alt postyret hørte Mascha råbe til Hollie Nolia “neeeeej, ikke kun én slikkepind! Du skal tage hele æsken!!!” – Og jeg selv, ja, jeg råbte vist også noget om, at min mor bare skulle rage til sig…haha!

Når sandheden skal frem, så er flødeboller faktisk ikke min yndlingsspise. Jeg kan godt lide det, bevares, men det er mere Micky og drengene, der er helt vilde med flødeboller. Så man kan vel godt sige, at jeg tog en for holdet den aften…haha. Og så må jeg tilstå, at det lige dér, den aften, var ekstra sjovt at være mig.

Dagens tip: Hvis du også er vild med konkurrencer – og slik og flødeboller – så tjek lige Spangsbergs facebookside, hvor de ofte holder gode konkurrencer, og det involverer altid flødeboller eller noget andet godt fra Spangsberg. Det er da win-win!

Du kan selv få lov at tømme en Spangsberg slik- og flødebollebutik!

Hvordan det gik ude i butikken… tja, det har Mascha jo for længst afsløret på sin blog. Jeg RAGEDE til mig, som Mascha skrev (haha) og kom vist hjem med en hel del mere end hund gjorde. Måske I kan se det på billederne 🙂 Men sagen er den, at jeg ikke kan fortælle for meget om, hvad vi hver i sær kom hjem med. Fordi det er nemlig her at DU (jeps, dig der læser med) kommer ind i billedet. DU skal gætte med, og derigennem får du muligheden for selv at vinde en omgang “Tøm en flødebollebutik på 60 sekunder”.

Konkurrencereglerne…

Der trækkes 1 vinder.

Præmie: Tøm et Spangsberg fabriksudsalg på 1 minut. max 1 enhed af hver variant (f.eks. 1 pakke klassiske flødeboller, 1 pakke kokos etc.)

Du skal besvare nedenstående spørgsmål i kommentarfeltet her på bloggen, nederst på siden. Derudover skal du også skrive hvilken butik du gerne vil tømme.

Spørgsmålet, som du skal besvare:
Hvem tror du fik samlet flest bolcher? Mig eller Mascha?

Vælg den butik du gerne vil tømme:
Dan dig et overblik over alle Spangsbergs butikker lige her.

Vinderen trækkes…

Vinder bliver trukket den 19/11 på min instastory, – vedkommende kontaktes direkte på mail.

 

383 reaktioner

 1. Det gjorde du da, der er jo 4 kasser og en enkelt med de helt fantastiske tyggemåner 😄. Butikken i Herlev tal 🍀👏🏻

 2. Jeg tænker det må være dig, eftersom at mascha ikke rigtig fik noget raget til sig 😆❤️😆 vil gerne tømme i Herning 😊

 3. Det må helt sikkert være dig Annemette der har raget til dig flest bolsjer (og sikkert mest guf os)😉😆 Så jeg satser 100% på dig! Nam Nam! Hyg dig med alt godteri og så krydser jeg fingre for jeg også må tømme en butik! 🙂 knus Annica

 4. Det gjorde du! 👏🏻
  Jeg køre gerne til Aalborg og tømmer den 😉
  Ville min datter elske! Og hendes mor 😉😋

 5. Jeg er ret sikker på at du fik flest bolcher 😊 Hvis jeg er så heldig at vinde bliver det i Aalborg 😊🤞🤞🤞

 6. Jeg tror du fik flest bolcher med hjem, og hvis jeg får muligheden skal det være hos butikken i hillerød.

 7. Jeg tror helt sikkert at det var dig Annemette, som fik samlet flest bolcher! 👏🏻😆 jeg ville gerne besøge butikken i Tåstrup 😍🙏🏼

 8. Jeg har nok set din video 10 gange og jeg er færdig af grin. Godt kæmpet, til trods for at du skulle tisse.
  Jeg tror du fik flest bolcher med hjem.
  Vinder jeg vil jeg gerne tømme butikken i Fredericia 💪

 9. Jeg er ikke i tvivl – du vandt! 👍 Der er max god struktur på din bunke – og så kan der være meget mere med en god bygningskonstruktion! 😄 Jeg kommer gerne og gør dig kunsten efter i Tåstrup! 👏🏻😂

 10. Hold op nogle sjove fotos 👌😂😘 Det ville da være mega fedt at prøve 🙌 😍😍 Så jeg gætter på at det var dig der fik flest bolcher 😘😘
  OG, så krydser jeg ellers ALT hvad krydses kan 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏💗💗

  Kh & kram,
  Charlotte 🍫🍬🍭

 11. Du samlede flest bolsjer 🍬
  Jeg har i øjeblikket en skade i skulderen så hvis jeg vinder, vil jeg sende min mand i mit sted, for at tømme butikken i Herlev 🍫

 12. Du samlede vidst flest bolcher 👏 Hvis jeg vinder, skulle jeg tage rub og stub i butikken i Tilst. Ville i øvrigt passe helt perfekt, da vi skal holde barnedåb d. 25/11 😄

 13. Hold nu op en video! 🎉 Det ser ud til, at i har haft en fest! Jeg gætter på, at det er dig, der fik samlet flest bolcher! Butikken i Herning kan jeg snildt få tømt💪🏼 Krydser fingre for, at jeg får lov at få løbeskoene på 🏃🏼‍♀️ Der er så sjældent, at den løbetur bliver til noget. Nu er der forhåbentlig noget at løbe efter 👏🏼🤞🏼🍀

 14. Du samlede flest bolcher (eller din mor gjorde ifølge videoen 😅) Jeg vil gerne tømme butikken i Herning 💪🏼🍀🤞🏼

 15. Hej Annemette
  Jeg tror du fik samlet flest bolcher ind overvejede at gætte på mascha bare for at være den eneste men tror det er dig der fik flest bolcher
  Hvis jeg vinder skal det være i Aalborg og hvis jeg skal vælge en der skal køre/ ser mig gøre det er det min mor for hun er ligeså slik syg som mig😂🍫💗
  Kh Ida

 16. Det var dig Annemette, det fik flest bolsjer med hjem🍬🍬
  Jeg er fra det “mørke” Jylland, og Herning er tættest på😉

 17. Jeg er helt sikker på at du med godt teamwork sammen med din mor fik samlet flest bolsjer.
  Og hvis jeg får chancen skal det være i butikken i Odense

 18. Det var Annemette der samlede flest bolsjer ☺️ Og jeg ville gerne tømme butik i Herlev 🙌🏻

 19. Det var dig, der fik samlet flest bolscher 💪🏻🍬🍫🍭😉 Jeg ville tømme butikken i Herlev 🙏🏻

 20. Du fik nok flest bolcher 🤩 jeg vil gerne tømme butikken i Tilst ved Århus 🙌🏻🙏🏻 Kunne være det vildeste at prøve!

 21. Det gjorde du selvfølgelig 🤩🙏🏻🎉
  Jeg vil gerne tømme butikken i fredericia
  🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀

 22. Hej Annemette
  Jeg tror du fik samlet flest bolcher ind overvejede at gætte på mascha bare for at være den eneste men tror det er dig der fik flest bolcher
  Hvis jeg vinder skal det være i Aalborg

 23. Det gjorde du selvfølgelig, med hjælp fra din mor🍬 Jeg kunne godt tænke mig at tømme butikken i Skanderborg😊

 24. Det tror jeg helt klart at du gjorde! Jeg vil tømme i Odense 😊
  Åhh, det kunne være så fedt at vinde! Jeg har sådan en stor familie som vil nyde godt af det! 😊

 25. Det tror jeg bestemt du gjorde Annemette 🤪💪🏻
  Jeg vil gerne tømme i Fredericia hvis jeg vinder 😍😍🙏🏼🙏🏼

 26. Det gjorde du, selvfølgelig! Det ville være så sjovt at kunne få lov til, at tømme butikken i Odense 🙂

 27. Det tror jeg, at du gjorde. 🍬 Jeg ville elske at få lov til at tømme butikken i Tilst! 🙆🏻‍♀️🍫

 28. Annemette, du vandt.
  Jeg vil gerne tømme Tilst afdelingen. Så der er flødeboller og slik nok, til mine 15 gæster juleaften 🍀🎄🤪

 29. Jeg tror, du samlede flest bolcher. Hvis jeg vinder, vil jeg tømme fabriksudsalget i Kalundborg. 😃🤗

 30. Jeg tror du (Annemette) fik samlet flest💪🏻
  Det ville være så sjovt at tømme butikken i Esbjerg😆

 31. Det må være dig Annemett!
  Jeg vil gerne gøre dig kunsten efter, enten på Amager eller i Fredericia 🍭🍬

 32. Uden tvivl! Det var dig Annemette der fik flest bolcher med hjem(og uhh en dejlig stor bøtte sismofytter!) jeg vil gerne prøve lykken i Herlev 😊

 33. Det gjorde du ser det ud til, medmindre Mascha gemmer nogle under trøjen 😉 Hvis jeg vinder vil jeg gå amok på 60 sek i Aalborg – det vil min mand og vores 3 børn også elske 😍

 34. Jeg tror at Annemette fik samlet flest bolcher og jeg vil gerne tømme butikken i Næstved, hvis jeg er heldig at vinde 😍🤞🏻😋

 35. Du vandt vidst stort Annemette 🤪
  Ville være så fedt ATV prøve at tømme Næstved afdelingen 🤩🍀👏🙏

 36. Det var helt klart dig, du fik raget meget mere til dig 😂😍 Jeg vil gerne gøre det i Hillerød 😁

 37. Jeg tror det var dig Annemette, det fik flest bolsjer med😊 Og hold da op I var gode begge to haha. Jeg kunne godt tænke mig at hente i Tilst

 38. Jeg tror det var dig Annemette, der fik flest bolsjer med😊 Og hold da op I var gode begge to haha. Jeg kunne godt tænke mig at hente i Tilst😋

 39. Det var helt sikkert dig der fik flest bolcher med hjem Anemette. Og ville gerne tømme en butik i Hillerød ❤️🕊

 40. Jeg er helt sikker på at du fik flest bolcher med hjem Annemette 🙂 Jeg vil gerne tømme butikken i Taastrup. 😊😊

 41. Sandsynligheden for at vinde er jo minimal, og hvis jeg vandt vil jeg give det til en familie for fortjener det her op til jul. Jeg tror det er Annemette der fik flest bolsjer og butikken i Taastrup.

 42. Det gjorde du helt klart Annemette 😆🎄

  Jeg vil gerne have chancen for at tømme butikken i Odense til jul😃🤞🏼

 43. Er helt sikker på at det var Mascha!😂
  Jeg vil helt vildt gerne tømme den i Skanderborg! Jeg har ALTID ønsket mg at tømme en butik! Har altid håbet at chancen ville byde sig en dag!😍

 44. Er sikker på Annette, at du vandt 👍 😂 jeg ville ønske at jeg kunne tømme butikken i Herlev 🙏🍀🎄🤩🤞

 45. Jeg tror at du Annemette fik samlet flest bolcher 😜 og hvis jeg vinder, vil jeg er tur til Tilst 😄🤞🏼❤️

 46. Jeg tror helt sikkert, at det var dig, der samlede flest bolcher 🍰🎂🍫🍬🍭 Jeg ville tømme den i Odense 🤗

 47. Du fik da vist flest bolcher. Jeg vil gerne tømme en Spangsberg butik i Skanderborg sammen med min søn 🎄😃

 48. Hej Annemette! Det ser da ud til at du vandt!👏🏼🎉 godt gået🙏🏼 Jeg vil gerne tømme butikken på Amager! Den perfekte måde, så småt at starte julemåneden på????

 49. Det håber vi sandelig du gjorde og familien nød flødebollerne. Vi er netop hjemkommet fra flødebollekursus og hvis jeg bliver den heldige vinder så går jeg klart efter en masse flødeboller og chokolade i Hillerød 😍😋🤩

 50. Det må helt sikkert være dig der dik samlet flest bolcher. 💪
  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg tømme butikken i Herlev. 🙏🙌

 51. Jeg er da sikker på at det var dig der fik samlet flest bolcher med dit sejrssmil. Den butik jeg gerne vil tømme er den i Herlev.

 52. Det var helt sikkert dig AnneMette der fik samlet flest bolcher sammen ❤️ Ser sjovt ud! Hvis jeg er den heldige vil jeg tømme i Næstved ❤️
  -knus

 53. Det er helt sikkert dig, der får “raget” flest bolcher til dig 😂👌🏼🍬 Hvis jeg vinder, så kunne jeg rigtig godt tænke mig, at tømme butikken i Aalborg 😍

 54. Jeg tror at du fik indsamlet flest bolcher!
  Og det ser sjovt ud, så det ville jeg gerne prøve på Amager.

 55. Det må være dig der fik raget flest bolcher til dig. 😉😋
  Jeg vil gerne tømme butikken i Aalborg. 😍

 56. Du vandt vidst stort Annemette 🤪
  Ville være så fedt ATV prøve at tømme Næstved afdelingen 🤩🍀👏🙏

 57. Jeg gætter på,at du fik samlet flest bolcher Annemette. Hvis du tredækker mig, så tømmer jeg rigtig gerne Spangsbjerg i Herlev😛

 58. mig, mig, mig, mig!!!!!
  (forestil dig en der hopper ivrigt for opmærksomhed)
  – du fik garanteret flest bolsher… 😉
  Bor tættest på odense

 59. Det er da dig Annette 🙂
  Hvis jeg er så heldig og vinde, vil jeg gerne i den butik i Herlev. Ville være fedt at kunne forkæle mine flyttefolk med noget lækkert når vi skal flytte snart.

 60. Det kan vist ikke være andre end dig 😂😂..
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne tømme spangsberg i Fredericia 😀😀..

 61. Jeg tror du fik flest bolcher, Annemette. Jeg tror nu godt jeg vil kunne tømme flere end dig i butikken i Tåstrup

 62. Det gjorde du, helt sikkert! Du er god til at strukturere, samle logisk sammen og “pakke” så du kan have meget 😁👍🏻
  Hvis jeg er den heldige ville jeg meget gerne tømme butikken i Taastrup 😃😍🙌🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Så vil jeg dele med mine kollegaer i anledning af min fødselsdag d. 1. Dec 🇩🇰🎈😊

 63. Godt kæmpet, Annemette! Du fik “raget” flest bolsjer til dig… Jeg ville rage til mig i Herning, hvis jeg vandt ❤️
  Er den største slikmund og elsker alt, hvad der smager sødt 😁

 64. Jeg tror det var dig Annemette og ville tømme Hillerød
  Og det er da en vildt lækker og sjov konkurrence.

 65. Det var da dig Annemette der fik samlet flest 🍬🍬🍬
  Og vis jeg skulle være den heldige vinder så henter jeg i Kalundborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop