Mine bedste tips til en velplejet hud

REKLAME

(Jeg har modtaget det nævnte produkt i gave fra en bekendt, men uden at der var forventning om reklame – så ved sgu ike helt om det her er reklame…men nu har jeg lige nævnt ordet reklame 3 gange, så mon ikke jeg har min blogger-ryg fri?)

Jeg har altid haft en rimelig fin hud.

Jeg har i hvert fald altid haft en velplejet hud. Når jeg siger rimelig, så er det fordi, at min hud har vekslet en del i forbindelse med teenagetiden, graviditeter og stressede perioder. Når jeg ikke er hormonelt påvirket eller mega stresset, så er min hud ganske fin, og jeg er absolut tilfreds med den. Man må jo lære at holde af det, der ligesom spiller, ik?

Men i perioder slår jeg meget ud på halsen, lige under kæben og i tindingerne. Jeg har sjældent problemer med T-zonen, som jeg ellers lader mig fortælle, er det helt store problem for mange. Men for mig er det altså noget andet.

Jeg har erfaret, at den bedste hudpleje er den, hvor jeg faktisk ikke gør særlig meget. Jeg har erfaret, at for mange frugtsyrebehandlinger, for mange scrubs og for mange forskellige serums ikke virker for mig. Jeg véd efterhånden, at det, der virker bedst for mig, er en god makeupfjerner, en rensegelé af en slags, dag- og natcreme. Ind i mellem så lægger jeg en fugtmaske eller noget lign. Og i perioder bruger jeg serum, hvis min hud er hårdt ramt af solskader, pigmentforandringer eller sådan.

Jeg går op i hudpleje.

Jeg går faktisk rigtigt meget op i hudpleje. Jeg er opdraget hjemmefra til at tage mig af min hud, og det betyder meget for mig at starte dagen med en god morgenrutine, hvor hudpleje også indgår. På den måde starter dagen bedst. Jeg kan sagtens finde på at gå ud af døren om morgenen med en god fugtighedscreme i hovedet men uden makeup… men jeg går ikke ud af døren med makeup uden at have fugtet min hud først. Sådan er det bare. Jeg føler mig nøgen, hvis jeg ikke har en god creme i ansigtet.

Og med en mor, som jeg absolut ser op til, når det kommer til at have en pæn hud – også selvom hun hastigt nærmer sig 60 år, – så har jeg lyttet godt efter, når hun er kommet med beautytips. Jeg har sørget for at gøre, som hun sagde: rense min hud hver aften, fugte ordentligt og i øvrigt anvende gode produkter.

Men det store gyldne spørgsmål er jo så: hvad er gode produkter, som giver velplejet hud?

Jeg spurgte en gang en kosmetolog, som helt ærligt svarede mig, at næsten alle produkter er gode – på hver sin måde. Det er jo de færreste virksomheder, der vil sende noget rigtigt møg på gaden. Hun forklarede også, at man nogen gange betaler lidt ekstra for indpakning og branding, når man handler de dyre mærker, men at prisen naturligvis var en slags indikator for kvalitet. Derudover forklarede hun, at man sagtens kan krydse forskellige serier, så man behøver altså ikke have rensemælk og dagcreme fra samme producent. Det synes jeg var meget rart at høre – for det er sgu da dyrt at investere i al den hudpleje, særligt når man har en hang til luksusmærker.

velplejet hud 1

Jeg tester for tiden en ny hudplejeserie fra noget, der hedder Faaborg Pharma. Jeg har ladet mig fortælle, at det skulle være helt fantastisk og fuldstændigt renset for alt det farlige 😉 – så nu giver jeg det et forsøg.  Jeg har bemærket, at jeg nemlig reagerer lidt på vaskepulver med parfume og dén slags (hovedpine, kløe og sådan), så jeg er begyndt virkelig at passe på med tilsætningsstoffer o.lign. – Jeg vil virkelig ikke udvikle allergi.

Hvis der er nogen af jer, der læser med, der ved noget om allergi, og hvad man skal være særligt opmærksom på – så må I gerne smide en kommentar 🙂 Og i øvrigt, hvis I har gode tips til velplejet hud, som I har lyst at tilføje…

Udover hudplejeprodukter til ansigtet så er jeg også afhængig af god håndcreme. Selvom mange jeg kender, synes at håndcreme er røvkedeligt og uinspirerende, så er jeg altså sådan én, der bliver totalt glad, når jeg finder en håndcreme i en goodiebag 😉

Se også mine tips til en god makeup, der holder hele dagen!

velplejet hud 2
velplejet hud 4

3 reaktioner

  1. Allergi er noget hø! Og kan kun anbefale dig, at få dig testet hos lægen, så du kan få den rette medicin.

    Mht poser og sorte rander under øjnene, så er mit bedste råd at drikke en masse vand 🙂 og nej, kaffe går ikke, da det er vanddrivende 😉

    Hav en skøn weekend 😀

  2. Tip:
    Husk at du kan bruge en nok så dyr og lækker creme, men hvis der ikke bliver renset først, er det penge ud af vinduet ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN