Kagebogen, 2020

229,00DKK

Produktbeskrivelse

Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en helt almindelig god, fugtig skærekage. KAGEBOGEN er fuld af form- og skærekager, som egentlig ikke gør det store væsen af sig, men som bare smager supergodt. I virkeligheden nok den slags kager, som de allerfleste af os elsker og kan huske fra vores barndom. Fordi de er nemme og lige til at overskue, og fordi de smager, som kager bare skal smage.

Denne bog gør det let at gøre det lækkert, for nu behøver du kun at lede ét sted. Annemette Voss Fridthjofs samling af de nemmeste, bedste og mest velsmagende kager består af alle klassikerne og lidt til. Fra de mest traditionelle som marmorkage, banankage, klassens time-kage, brownie og gulerodskage til mere nytænkte, men dog simple, kager som f.eks. pistaciekage og mandelkage med rabarber.

Opskrifterne er bullet proof – de fungerer bare. Derudover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, cremer og andet lækkert tilbehør der gør sig godt på og i de friskbagte kager.

Med KAGEBOGEN i hånden behøver der ikke at være langt fra tanke til handling, når kagetrangen melder sig, eller der skal bages til børne- haven. Sværhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.