Unbe-(f*cking)-lievable… Syg i New York!

Jeg er blevet syg. Mega syg faktisk – med feber, snot, hoste og det hele. Og det er i sig selv vel nogenlunde til at klare (sådan da) – men sgu da ikke når man er på mini ferie i New York – og kun har 3 dage til at nyde byen… WTF! Thank God for make-up og Advil!

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-12-14

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-09-34

Men altså – I får lige en række billeder herovre fra under alle omstændigheder. Tjek lige vores udsigt fra lejligheden – lige til at klare, ik?! New York er så smuk synes jeg. Jeg føler mig helt vildt meget i live, når jeg kigger ud af vinduet og kan både høre og se mængden af mennesker, der udgør denne metropol. Det er fantastisk og magisk – og samtidig lidt skræmmende. Men jeg elsker det!

Det er nogle ret vilde oplevelser jeg har i disse dage, – det må jeg bare sige. I går aftes sad jeg ved bord med en række ret-så-prominente mennesker – til en lille intim middag. Jeg kan sige så meget som, at i blandt gæsterne var der både en filmproducent (af den virkelig succesfulde slags), en royal arving, en af verdens bedste pokerspillere og bag mig – ved et andet bord – sad Ryan Seacrest. Jamen altså – helt ærligt, jeg følte mig priviligeret. Og jeg går egentlig ikke så meget op i hvem og hvad folk er – men alligevel, det var lidt surrealistisk. Og så skete der så også det, at Pernille (min veninde) og jeg gik lige forbi selveste Mark Zuckerberg midt i Washington Square Park i dag. Vildt nok – han er jo nærmest manden, der opfandt Sociale medier!

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-16-04

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-16-19

HELDIGVIS (just saying!) har jeg medbragt både krøllejern, dyre sko, lækkert tøj og det høje humør. Så jeg føler mig egentlig rimelig godt klædt på til livet som tjekket-turist i New York. Også selvom jeg kører den ind med smertestillende og hostesaft!

Nå men, sandheden i min lille verden er altså, at jeg har det elendigt. Øv – ondt i halsen og træt og mør. Men nu vil først spise den cupcake jeg har købt med hjem i lejligheden og så vil jeg få sovet, og så er jeg på den igen i morgen!

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-15-37

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop