TB til New York tur…

Drømmer du om at tage til New York? Jeg kan kun anbefale det. Det må altså bare være byernes by. Sådan har jeg det i hvert fald – og det er selvom mit hjerte absolut også er fortabt til byer som London, Barcelona, Rom og Paris – ja for ikke at nævne vores egen lille hyggelige København. Men, New York kan bare noget særligt. Det er den dér følelse af, at hele verden er samlet på ét sted – det er både fascinerende, betryggende og lidt skræmmende. Når så mange mennesker er samlet i én by, så bliver de både stærkere men, som vi jo ved og på bitter vis har erfaret, så bliver de også et let mål for alverdens lede handlinger.

img_2267

img_2228

img_2269

Og jeg må da erkende, at som vi passerede Trump Tower midt på 5th Avenue, fredag d 30. dec tænkte jeg lige kortvarigt, at hey – det ville være utroligt nemt at køre en bombe ind og detonere den lige foran tårnet – hvis der nu var nogen, med sådan nogle lede tanker. Jeg blev faktisk lidt bange og utryg – på trods af at jeg hver dag sværger til mig selv, at jeg ikke vil ligge under for frygten for terror! For uanset hvad man mener om Trump, så skal valget af ham som USAs præsident helst ikke føre mere død og ødelæggelse med sig…

img_2282

img_4454

Men det er i fantastisk by – en by, der som et legeme har helet sig selv ovenpå verdenshistoriens mest omtalte terrorangreb. Der er blot et ar tilbage på byen, som aldrig vil forsvinde, men overfladen er helet og der pulserer på ny blod rundt i byens vener. Det er faktisk en meget smuk oplevelse at besøge Ground Zero. Der er en helt særlig stemning, som går lige i hjertet. En følelse af, at intet kan ødelægge os selvom vi er nok så sårbare – det var meget bevægende og bekræftende.

img_2332

img_2309

img_2295

img_2290

 

 

img_2349

img_2361

img_2359

Derudover så er det jo bare byen med alverdens fede referencer fra filmklassikere, broadwayshows og populære tv-serier (let’s not forget SATC). Det er nok ikke helt tilfældigt at jeg straks kastede mine øjne på Manolo Blahniks i den ekslusive skobutik og at jeg ledte efter fede vintagefund i SOHO, når jeg nu var i NY. For kan man få bare en smule af den dér “Carrie-er-faktisk-mig-og-nogle-dage-minder-jeg-dog-også-om-samantha”-følelse med hjem i tasken, så er jeg ikke for stolt til at indrømme, at jeg ville elske det. Er det ikke bare en tøseting? At vi allesammen gerne vil udleve vores egen Sex and the City-drøm? I know I would. Derfor er det også en by, der skal opleves med dine veninder – det synes jeg i hvert fald.

img_2344

img_2348

At vi så tilfældigvis passerede selveste Mark Zuckerberg i Washington Square Park var også rimelig optur. Vi måtte faktisk gå to gange rundt om springvandet – i løb – for at sikre os en ekstra gang at det rent faktisk var ham. Men det var det. Vildt. Vi har stensikkert set komplet idiotiske ud, men jeg tænker, at det nok ikke er det mærkeligste han har oplevet i sit liv…

img_2388

Jeg synes du skal skynde sig at booke din tur til NY. Det koster ikke mere end et par tusind for flybiletten, hvis du er ude i god tid – og der findes et hav af fine lejligheder på Airbnb eller gode tilbud på hoteller…Så kom afsted!

img_2413

img_2412

img_2409

img_2397

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop