Tårevædet farvel til familieminder

Jeg er virkelig rørt. Til tårer. Men mine forældre har besluttet sig for, at deres hus skal sælges. Og det giver sådan set meget god mening, eftersom det er et ret stort hus, og de kun er to personer til at fylde pladsen ud. (Og lad mig lige sige – jeg gad ikke være hende, der skulle gøre rent på alle de kvadratmeter!!!)

I kan se huset her. (Hvis nogen af jer lige skulle ligge inde med 7,8 mio 😉 )

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-44-08

 

Men når det er sagt, så er jeg alligevel virkelig ked af det. Jeg kan slet ikke begynde at fortælle jer hvor mange gode kager, der er blevet bagt i det køkken. Hvor mange gode minder der er skabt omkring det spisebord, hvor mange kortspil der er blevet vundet i den dagligstue, hvor mange nytårsfester vi har afholdt (som er endt i dans på mine forældre spisebord – de er ikke kedelige!), hvor mange forskellige kærester jeg har præsenteret mine forældre for i den hoveddør (yes yes!), hvor mange kram der er blevet uddelt i det hjem, hvor mange tårer vi har grædt sammen i de rum – jeg husker f.eks. præcis hvor jeg stod i stuen d 11. september 2001, da world trade center blev ramt – ja, I kan nok godt forestille jer det – for præcis sådan er det med et hjem! Et hjem rummer det hele. Men nu skal de altså sælge – og det føles næsten som om at nogen skal dø. PIV & SNØFT.

Men okay, jeg har også fuld respekt for deres valg – og jeg har virkelig gjort mit for at holde fokus på den positive del af historien – nemlig, at lige om hjørnet venter der nye spændende eventyr i helt andre rammer. Det bliver spændende at se, hvor de ender. Jeg drømmer om at de kommer tættere på os i København så vi kan få endnu mere glæde af hinanden – og ikke mindst drengene kan komme tættere på mormor og morfar. Men desværre tror jeg ikke helt på, at det bliver i denne omgang. Jeg må fortsætte med at “smøre dem lidt” med boligannoncer fra djævleøen og løfter om flødeskumskager og tid med børnebørnene.

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-07-23

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-09-27

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-09-48

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-10-31

 

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-08-28

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-09-03

skaermbillede-2016-12-22-kl-11-12-04

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop