Styleguide // Få mere kant med farverigt overtøj

Reklamelinks

Wauw, kære læsere. Nu sker der noget helt nyt her i mit lille blogunivers. Jeg laver da lige en styleguide, gør jeg. Det skriver jeg med sådan lidt fandenivoldskhed i stemmen og med et glimt i øjet, fordi dén havde jeg alligevel ikke set komme, dengang jeg startede med at blogge. Men hey, alting udvikler sig, det samme gør min blog – og bedst som jeg gik rundt og troede, at det, som mine læsere allerhelst ville have mere af, var kageopskrifter, jamen så tog I røven på mig og bad om modetips. Seriøst? Fra mig?

Men altså beskeden var ret klar. (Thank God, for den der super smarte afstemningsfunktion på instagram – det er da totalt smart og fedt, at man lige kan lave en brugerundersøgelse, sådan vupti.)

Nå men, tilbage til min styleguide… Jeg har da altid tænkt, at jeg har god smag, ellers ville jeg vel gå i noget andet. Har alle det ikke sådan? Når det så er sagt, så er jeg alligevel blevet overrasket over hvor mange, der skriver til mig, at jeg inspirerer dem med mit tøjvalg. Smigret, kan jeg vel godt afsløre, at jeg bliver. Så tak. Oftest er det kommentarer på min farverige garderobe, der går igen, og på mine, i nogles øjne, modige valg med at mikse så mange farver og stilarter.

Til jer andre, der helst bare vil fortsætte jeres liv, som I plejer i jeres grå-sort-beige verden, så lad mig lige understrege, at det er der absolut INTET galt i. Jeg synes, man skal gå i lige præcis det outfit, der passer bedst til ens eget humør, og den person man er. Og hermed ikke sagt at man er en sortseer, fordi man går i sort. Eller at man lever i et liv i gråtoner, fordi man går i gråt. Sådan ser jeg slet ikke på det. Formig handler det om, at man vælger den stil og de farver, som man har det bedst i – fordi så stråler man. Derfor passer det nok ret godt til mig med masser af farver og mønstre og med en konstant omskiftelig garderobe, da jeg selv er sådan. Lidt kaotisk, farverig, sprudlende og nok aldrig helt den samme, som jeg var dagen før.

Jeg jeg har aldrig rigtig brudt mig om at gå i hverken, sort, beige eller grå. Det hænder, men det er sjældent. Farver (særligt lyserød) har altid været mit sort. Jeg føler mig langt mere tryg i et sæt tøj med masser af farver og mønstre end jeg føler mig i et sort outfit. Jeg kan decideret føle mig usikker og at jeg bliver misforstået, hvis jeg kommer anstigende i sort frakke, med sorte støvler og sorte bukser. Det føles fuldstændig grænseoverskridende for mig.

Overtøj: Mine 10 yndlingsstyles lige nu…
og flere på tilbud, faktisk!

styleguidexfrakker-01

1) Vila, kunstpels leopard, 630 kr (-30%) / 2) H&M, teddybear rosa frakke, 599,- / 3) Ellos Collection, Uldfrakke pink, 650,- (15%)  / 4) La redoute Collections, Metallic dunjakke, 389,- (-40%) / 5) H&M bikerjakke, ruskind blommefarvet, 799,- / 6) Ellos Collection, lyserød frakke, 400,- (-50%) / 7) J. Lindeberg, gul frakke, 2100,- (-50%) / 8) H&M Kunstpels, støvet blå, 349,-  / 9) Reebok bomber jakke, 524,- (-30%) / 10) Ellos Collection, blommefarvet frakke, 749,- (-25%)

styleguide-annemette-voss-10

Mit (eget) farverige overtøj

Jeg går meget op i, at mit overtøj er fedt. Det er jo dét stykke tøj, som verden ser først, og som ligesom sætter prikken over i’et på et helt outfit. I år har jeg tydeligvis haft noget for grønne og lyserøde nuancer – det går vel meget godt i tråd med moden – men det er ikke første gang i mit liv at jeg har så farverigt overtøj. Ej, jeg plejer faktisk altid at vælge en vinterfrakke, der er mønstret eller med knald på farven. Jeg synes det er fedt, og man skal simpelthen ikke være bange for, om det passer til resten af garderoben. Tro mig, det skal nok se vildt godt ud. Og tingene behøver ikke passe sammen, det hele handler om, hvordan du bærer det. Hvis du selv udstråler tro på dig selv og bevæger dig hen ad fortovet med rank ryg, jamen, så tror dem, der møder dig på din vej, også på det. Så ser du godt ud. Punktum.

annemette-voss-styling-jakker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop