Skal du også tilmeldes mit nyhedsbrev?

Der er sket meget de sidste par måneder; jeg er gået ud af BloggersDelight, og har stiftet eget bureau sammen med 4 andre kvinder, hvilket jeg naturligvis nok skal fortælle mere om på et andet tidspunkt. Men det har været en stor omvæltning. 
Det har blandt andet resulteret i, at jeg har fået ny hjemmeside, nye samarbejdspartnere og jeg har også stiftet facebookgruppen Club Kagekarma, som er min måde at skabe et tættere forhold til alle jer, som har mine bøger og følger med på de sociale medier. På instagram kan du følge #clubkagekarma og se hvordan der bliver bagt igennem ude i de små hjem. 

Som led i denne udvikling af min virksomhed har jeg besluttet at lave et månedligt nyhedsbrev til alle jer, som søger endnu mere inspiration, tips og tricks og en rabatkode en gang imellem. Derudover, vil jeg også i nyhedsbrevet indvie jer i, hvad der løbende sker af forskellige tiltag i min virksomhed – måned for måned.

Mit første nyhedsbrev udkommer om få dage, og derfor håber jeg, at du har lyst til at tilmelde dig. Allerede i dette nyhedsbrev vil der være en rabatkode til dig fra en af mine samarbejdspartnere – så hvorfor ikke bare tilmelde dig? 😉  

Er du på computeren, tilmelder dig ude i højre side, hvor der står: Kom med på mit nyhedsbrev. (hvis du læser med fra mobil, skal du bare scrolle ned, så kommer feltet, hvor du tilmelder dig).


Og husk, at du altid gerne må bruge #Clubkagekarma, når du deler. 

Tak for dig!

14 reaktioner

  1. Glæder mig til at høre mere fra dit bageunivers 🤩 har meldt mig på listen 👌

  2. Glæder mig til at høre mere fra dit bageunivers 🤩 har meldt mig på listen 👌
    Venter spændt på pyntebogen 😉

Lukket for kommentarer.

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop