Single for en aften…

Jeg har været i byen med min veninde. Hun er altid en fest at være sammen med, og jeg kunne ikke komme i tanke om nogen bedre at se Citysingler med. Jeg var inviteret til premieren for en uge siden i Glassalen i Tivoli – og vi glædte os. Ja undskyld, men jeg kunne ikke nå at blogge om det i den forgangne uge – har haft lidt travlt. Vi startede ud med en drink – eller faktisk var det vin – på Nimb og derefter direkte på vaklende stilletter igennem tivolis have over til Glassalen, hvor vi blev underholdt af de fire citysingler på scenen i et par timer.

Jeg var flad af grin – ind i mellem. Naturligvis er det ikke alt, der er sjovt og falder i ens smag, når man går i teatret – men jeg synes virkelig at der var mange sjove pointer og gode grin, som jeg fik med hjem i baggagen.

Så jeg kan meget varmt anbefale jer (primært kvinder – jeg tvivler på at mænd synes det er sjovt?!!) at købe billet til forestillingen. For mig var det en fornøjelse, – jeg kunne relatere til langt det meste og grinte til tårerne trillede.

Og bare lige “on that note” – er jeg vild med at Citysingler sætter fokus på at en Far-krop er pisse fræk 😉 – se den herunder!

IMG_5514

IMG_5517

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop