Postkort fra sommerhus

Skærmbillede-2017-03-29-kl.-12.05.42-720x478.png

Jeg burde egentlig have være dommer ved “Årets kage”-kåringen for et par uger siden, – men jeg var (som tidligere sagt) blevet syg. Det ærgrede mig gevaldigt. Det er simpelthen sådan et spændende arrangement, – og ikke mindst fyldt med inspiration for mit virke. Men det gik jo heller ikke at jeg dukkede op og smagte på 100 kager, når jeg ærlig talt ikke ville kunne smage en døjt. Min hals og mine smagsløg var ikke lige hvad de normalt ville være 🙂

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.05.42

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.05.52

Så var det godt at jeg var taget i sommerhus og havde trukket stikket. Jeg pakkede mig ind i dynejakke, halstørklæde, spiste rigelige mængder piller og sådan gik det, at jeg alligevel fik en rigtig dejlig weekend i sommerhus.

Jeg hyggede mig og nød den ro, der indfandt sig på matriklen. der var virkelig skønt, og jeg fandt god tid til at få skrevet en masse på mine bøger (nu er manus til Lagkagebogen endeligt færdigt og jeg er i fuld gang med Konfektbogen).

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.06.56

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.03.52

Der var tid til at kravle rundt på græsplænen og en lille smuttur til stranden. I skulle have set Luca, det var første gang han mærkede græs – han flippede fuldstændig ud af grin.

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.04.05

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.03.25

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.06.21

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.04.22

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 12.06.10

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop