Påske i dyrehaven

IMG_5006-e1522508278151.jpg

Traditionen tro så skal jeg i Dyrehaven nord for Købehavn når de første forårsvarme solstråler rammer den kolde vinderjord. Og det gjorde de i påsken. I går.

Solen skinnede fra den smukkeste blå himmel og jeg var slet ikke til at holde indendøre – på trods af at jeg stadig betaler prisen for næsten 14 dages sygsdom, der endte ud i bihulebetændelse. Jeg ville bare ud.

Så jeg smed alle tre unger ind på bagsædet (Micky blev hjemme og slappede af – det trængte han til), og så kørte vi afsted. Og ud sprang de af bilen som tre små påskelam, der ligesom deres mor, var ramt af solfeber. Ej hvor var det skønt.

img_5008

Vi hoppede i en hestevogn og jeg betalte med største glæde overpris for 15 minutters karettur igennem parken. Det var bare det hele værd. Nogen gange skal man ikke være så fornuftig, nogen gange skal man bare gøre det – betale, og så nyde det!

Bakken var åben til vores store overraskelse, så vi fik både lune churros og en tur i den gamle rutchebane.

Jeg ville ikke sige noget særligt med dette blogpost, men jeg håber, at I trofaste læsere kan mærke eller læse mellem linierne, at jeg for første gang i lang tid er begyndt at slappe lidt af – og ved I hvad, det er fuldstændig fantastisk.

img_5052

img_5032

Min ældste søn har lige haft skoldkopper (det har de alle), derfor har han de der små sår i ansigtet 🙂 Men jeg har tjekket med ham, og han er ok med at jeg viser billederne alligevel.

img_5020

img_5060

img_5064

2 reaktioner

  1. Åh, hvor ser den tur dog bare dejlig ud. Det er de små spontane glimt i livet, som disse, man husker tilbage på. Både børn og voksne. Og det fik da smilet og glæden frem hos jer alle 4.
    Dejligt at se og læse om. Man kommer selv i godt forårs humør.
    Tak for det 😊

  2. Jeg troede sårene var små fine fregner 😆 de ser jo søde ud dine drenge. Og halleluja for ikke altid at være fornuftig. Skønt blogindlæg 👌🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop