Kager og desserter

Seneste kager og desserter...

Daisy Medaljer – kager til dronningens 50-års...

Jeg har udviklet en opskrift til vores allesammens Majestæt, Dronning Margrethe. Det er i anledning af hendes 50-års jubilæum, som fejres hele formiddagen på lørdag d 10/9-2022 i Go’morgen Danmark, hvor jeg jo har en fast tjans som kagedame i køkkenet. For snart ti år siden turnerede jeg selv rundt

LÆS MERE ⟶

Kardemommesnurrer med pistacie og marcipan – bagt...

Reklame For Dr. Oetker Jeg har bagt en del forskelligt bagværk her på det sidste med det ny produkt fra Dr. Oetker: Tørret surdej. Jeg lagde ud med at være enormt nysgerrig på produktet – fordi jeg synes det (næsten) lød for godt til at være sandt… altså, at man

LÆS MERE ⟶

Flettet kanelkringle med kagecreme og remonce

Reklame for Dr. Oetker Har du prøvet at kombinere smagen af sødt bagværk med den lækre velkendte dybde fra surdej? Det kan du nu nemt opnå med Dr. Oetker tørret surdej, der egner sig ligeså godt til sødt som salt bagværk. Kort sagt er Dr. Oetker tørret surdej præcis det:

LÆS MERE ⟶

Byg selv: Coca-Cola lastbil, skabelon

Reklame for Coca-Cola Du kan bruge denne peberkagedej til at bygge et helt almindeligt peberkagehus før jul – eller du kan give dig i kast med at bygge en vaskeægte Coca-Cola lastbil, ligesom jeg har gjort i år. Julemandskostumet kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men jeg kan da

LÆS MERE ⟶

Påskekage: Bag Live med Dr. Oetker

Reklame for Dr. Oetker Bag med d 28. marts 2021 kl 13.00 På Dr. Oetkers facebookside ‘Kagerullen’ bager jeg LIVE d 28/3 kl 13.00. Det kommer til at handle om påske, og vi skal sammen lave denne lækre kage fyldt med hasselnødder, hvid chokolade, vanilje og citron – og toppet

LÆS MERE ⟶
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål – med rødvin og balsamico

Nu skal jeg jo passe gevaldigt på, véd jeg godt, for der er meget klare holdninger til, hvordan den helt rigtige julemad skal være. Og man (læs jeg) vil jo nødigt gøre nogen kede af det… men hey, i min verden, så foretrækker jeg altså hjemmelavet rødkål til julemaden fremfor

LÆS MERE ⟶

Andesauce med rødvin og fløde – perfekt til...

En helt vidunderlig god sauce, – det er, hvad det her er. Og den smager rigtig skønt til min opskrift på andesteg i ovn fyldt med æbler, appelsiner, svesker og timian. Andesauce skal nemlig ikke smage som flæskestegssauce og i min familie serverer vi derfor altid to saucer til jul

LÆS MERE ⟶

Andesteg i ovn – med æbler, svesker, timian og...

De to gange om året, hvor jeg selv spiser andesteg (Mortens aften og Juleaften), så skal der virkelig kræses om retten. Jeg går meget op i sprødt skind, velsmagende fyld og ikke mindst den perfekte andesauce. Andesteg i ovn fyldt med både svesker, æbler, appelsin og timian glemmer du ikke,

LÆS MERE ⟶

Donuts opskrift – vendt i kanelsukker

Min søn Luca fik valget mellem at vi skulle bage klejner eller kanelsukker donuts. Han valgte, ikke overraskende, donuts. Jeg er faktisk ikke sikker på, at han ved, hvad klejner er. Det må jeg få gjort noget ved en anden gang.  Men vi fik lavet en lækker donts opskrift –

LÆS MERE ⟶
chokoladekage

Chokoladekage

Reklame for KagebogenReklamelinks markeret med * Jeg har skrevet ‘Kagebogen‘ for at samle alle mine gode, enkle opskrifter på form- og skærekager ét sted. Jeg selv bager oftest ganske enkelt bagværk, som en god mazarinkage med lidt bær eller en klassisk banankage. Du véd, de dér klassikere, som dee fleste

LÆS MERE ⟶
chokoladekage
Chokolade

Chokoladekage

Reklame for KagebogenReklamelinks markeret med * Jeg har skrevet ‘Kagebogen‘

Read More »

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN