Brød & Boller

Seneste brød og boller...

Kardemommesnurrer med pistacie og marcipan – bagt...

Reklame For Dr. Oetker Jeg har bagt en del forskelligt bagværk her på det sidste med det ny produkt fra Dr. Oetker: Tørret surdej. Jeg lagde ud med at være enormt nysgerrig på produktet – fordi jeg synes det (næsten) lød for godt til at være sandt… altså, at man

LÆS MERE ⟶

Bløde boller med manitobahvedemel og...

Reklame for Skærtoft Mølle Hvorfor er manitobahvedemelet lynhurtigt blevet så mange bageres favoritmel?  Det skal jeg forsøge at forklare dig.  Helt kort: Manitobahvedemel er vanvittig godt til at danne gluten, når det kommer i kontakt med væske. Det er sådan, at glutendannelsen i en brøddej er meget afgørende for dejens

LÆS MERE ⟶

Koldhævede rugboller med tørret surdej – til...

Reklame for Dr. Oetker Jeg modtager i disse dage en del henvendelser om, hvordan man kan bruge Dr. Oetkers tørret surdej. Det er super fedt med interessen, og det er dejligt at mærke, at I er ligeså begejstrede for det ny produkt, som jeg er.  Det smarte ved Dr. Oetker

LÆS MERE ⟶

Flettet kanelkringle med kagecreme og remonce

Reklame for Dr. Oetker Har du prøvet at kombinere smagen af sødt bagværk med den lækre velkendte dybde fra surdej? Det kan du nu nemt opnå med Dr. Oetker tørret surdej, der egner sig ligeså godt til sødt som salt bagværk. Kort sagt er Dr. Oetker tørret surdej præcis det:

LÆS MERE ⟶

Mexikansk inspireret pizza

Reklame for Dr. Oetker Dr. Oetker har lanceret et nyt produkt, der gør det ekstra nemt at nå i mål med din egen hjemmelavede pizza, hvor dejen (og ikke mindst skorpen) sidder lige i skabet. Dr. Oetker pizzagær er super nemt at arbejde med, og produktet sikrer dig lynhurtig proces,

LÆS MERE ⟶

Ciabattaflutes med surdej

Reklame for Dr. Oetker Der er kommet et nyt og utroligt smart produkt på hylderne. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det kan revolutionere dine bagerutiner og ændre den måde du går til surdejsbagning radikalt. Fordi nu behøver det ikke længere være et stort og langvarigt

LÆS MERE ⟶

Donuts opskrift – vendt i kanelsukker

Min søn Luca fik valget mellem at vi skulle bage klejner eller kanelsukker donuts. Han valgte, ikke overraskende, donuts. Jeg er faktisk ikke sikker på, at han ved, hvad klejner er. Det må jeg få gjort noget ved en anden gang.  Men vi fik lavet en lækker donts opskrift –

LÆS MERE ⟶
Bonusbogen bog med mere viden om surdej

Få mere viden om surdej – bestil BONUSBOGEN...

Reklame for min webshop Bestil bonusbogen allerede nu Så er BONUSBOGEN endelig sat til salg (i ‘preorder’ indtil på onsdag d 19/5 hvor den udkommer). Jeg antager, at du måske allerede har min bog Brødbogen? Eller i det mindste har du en interesse for surdej – ellers havde du nok

LÆS MERE ⟶
Boller med surdej bagt med autolyse dej på bagestål

Boller med surdej – med autolyse dej. Bagt på...

Reklamelinks markeret med * Dette er en opskrift på boller med surdej – lavet med autolyse dej og bagt på bagestål. Læs med, hvis du har lyst til at blive klogere på brødbagekunsten. Nå men, når man går rundt en sen mandag aften, og alle børn sover sødt, og manden

LÆS MERE ⟶
Det bedste bagestål anbefalet i brødbogen

Det bedste bagestål… giver de bedste...

Reklamelinks er markeret med * Fotos: Sif Meincke, fra Brødbogen Jeg ved det godt. Nu kan jeg nok ikke trække den længere. Jeg bliver simpelthen nødt til at uddybe lidt mere om, hvad søren det dér bagestål, som jeg hele tiden taler om, er for noget, og hvorfor jeg anvender

LÆS MERE ⟶

Blød og snasket brunsviger med et twist af varme...

Indeholder reklame for min bog Julebag Opskriften her tager udgangspunkt i den opskrift, jeg har udviklet til min bog Julebag. Det er en ret klassisk brunsviger, men i remoncen er der tilsat krydderier, der leder tankerne hen på julebag og kolde dage foran pejsen. Og nu har det jo lige

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN