Basisviden

Seneste basisviden...

Cookie grundopskrift – den bedste, faktisk!

(Billeder fra Bagelyst, Kagekarma og Børnenes Bageri – taget af Sif Meincke/Skovdal Nordic) Jeg er utroligt glad for gode grundopskrifter. Opskrifter, som tillader, at man bruger det man har i skuffen og får tømt ud i sine gemmer – men som stadig smager så englene synger. Eller ja okay, det

LÆS MERE ⟶

Kransekagetop – opskrift og how-to (med hjælp...

Lige nu er det jul og det jo meget snart nytår – og jeg kan faktisk ikke begynde at forklare jer, hvor mange mennesker, der ringer til mig i disse dage med spørgsmål omkring juelbag og kransekage. Det er faktisk ikke kun telefonen, der er rødglødende – nej det er

LÆS MERE ⟶

VANDBAKKELSER [opskrift+video]

Heeeeey derude bag skærmen – så’ der TORSDAGSVIDEO… Denne gang står den på vandbakkelsesdej, fordi jeg ELSKER det. Vandbakkelser smager bare himmelsk med lidt flødeskum, jordbærmarmelade, friske frugter, – ja you name it. De smager endda godt med en gang laksemousse eller lign. Vandbakkelser er super gode både i det

LÆS MERE ⟶

Så’ der torsdagsvideo…

Så kom der ny torsdagsvideo – som jeg jo har forpligtet mig til, som nogle måske ved:) Derfor har jeg i denne omgang været i køkkenet og lavet en lækker, cremet vaniljecreme –  NEMT og meget mere VELSMAGENDE end den fra brev;) Det skal faktisk helst være nemt, når jeg uploader

LÆS MERE ⟶

Ny torsdagsvideo – lagkagebunde!!!

Så kom der ny torsdagsvideo – som jeg jo har forpligtet mig til, som nogle måske ved:) Derfor har jeg i denne omgang været i køkkenet og bagt lagkagebunde – nogle dejlige NEMME, SAFTIGE og VELSMAGENDE nogle af slagsen. Det skal faktisk helst være nemt, når jeg uploader videos til

LÆS MERE ⟶

Kæmper du med mørdejen?

Jeg kender rigtigt mange, der har problemer med tærtedej. Både den søde og salte af slagen. Derfor har jeg udviklet en opskrift på en mørdej med vanilje (den er opstået over de sidste par år på baggrund af erfaringer og mange forsøg)…så i denne omgang er det altså den søde

LÆS MERE ⟶

Fondant/Sugar Paste

Fondant / Sugar Paste 15 store skumfiduser (Haribo) (100 g)2 spsk citronsaft1 spsk solsikkeolie350-380 g flormelisLidt maizena til at rulle ud i Når man arbejder med fondant, er det vigtigt athave det rette værktøj. Jeg anvender altid et målebæger, der tilsvarer 1 spiseskefuld præcist, en meget ren bordplade eller et

LÆS MERE ⟶

Roser i fondant

Foto: Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag, 2014 Roser i fondant Start med at se en lille how-to video om at folde roser i fondant herunder: Rul fondanten ud til en tykkelse på 1-2 mm. Udstik 2-3 fembladede blomster pr. rose. Form en lille kegle, som skal bruges til at bygge

LÆS MERE ⟶
cream cheese frosting

Cream Cheese Frosting – en nem og lækker creme!

Her får du opskriften på en nem Cream Cheese frosting, som passer til 12 cupcakes. Denne opskrift på creme cheese frosting passer godt til gulerodskage – prøv min opskrift på en klassisk gulerodskage. Velbekomme! Del din kage med på mig i Clubkagekarma på Facebook eller brug #Sweetcakekarma, hvis du deler

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN