Peberkagehjerter

Peberkagehjerter

30 stk.
sværhedsgrad: medium
arbejdstid: 2-3 timer
bagetid: 3 x 12-15 min.
hviletid: 8 timer

Kagedej
100 g smør
100 g hvidt sukker
140 g lys sirup
1 æg (str. S)
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt hvid peber
250-300 g hvedemel
½ tsk bagepulver

Glasur
2-3 pasteuriserede æggehvider
400 g flormelis

I øvrigt
Røde silkebånd

Kagedej: Kom smør, sukker og sirup i en lille gryde og varm det op ved middel varme, til det er smeltet sammen. Lad det køle af. Rør ægget i og sigt alle de tørre ingredienser ned i blandingen. Rør dejen godt sammen, kom den i en frysepose og lad den hvile i køleskabet natten over.

Rul mindre dele af dejen ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 3 mm. Fjern det øverste stykke bagepapir og udstik hjerter af dejen. Husk at udstikke et hul til silkebåndet – det skal være ca 1 cm i diamater, da dejen hæver/flyder lidt ud under bagningen. Bag ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 min. Gentag så mange gange som nødvendigt, til alle hjerterne er bagt. Afkøl hjerterne, inden du går i gang med dekorationen.

Glasur: Pisk æggehviderne skummende og pisk flormelissen i lidt efter lidt, til du har en sej glasur. Kom glasuren i et lille kræmmerhus af bagepapir, og dekorér hjerterne med glasur.

IMG_7105

 

 

53 reaktioner

 1. “Svalbard”, fordi Arktis og især Svalbard er i mit hjerte og altid vil være en del af mig. I dag går alle mine tanker til dem højt mod nord, som er ramt af sneskred og har mistet deres hjem og deres kære.

 2. Der skulle stå Cristian – min kæreste, der lige er taget på over 2 ugers juleferie hos sin familie ?

 3. Kære Annemette. Hvor ville jeg blive glad for at vinde din julegave, som kunne inspirere mig endnu mere til at tilbringe tid i mit køkken.
  Mit julehjerte er dedikeret til min elskede hund Malou, som spreder så meget glæde i familien. Så der skal stå “jul er hjerternes fest”, for dyrene skal også mærke det er jul:)
  Glædelig jul til dig og din familie. / Bibi

 4. Jeg vil lave to hjerter sammen med mine børn og så skal der stå : mormor på det ene og morfar på det andet og så skal mine søde forældre ha det d. 24 december med et fint bånd i og så skal de på juletræet ❤️?❤️

 5. Der skulle stå “Milo” fordi det er min søn som lige er fyldt 8 år ? han elsker at bage ligesom mig ☺

 6. På mit julehjerte skulle der stå “Glædelig jul”, jeg krydser fingre for jeg vinder, da jeg godt kunne bruge lidt inspiration fra dine bøger. Er så heldig, at jeg skal til casting på den store bagedyst til januar, så lidt inspiration inden, ville slet ikke være dårligt. 🙂

 7. På mit hjerte skulle der stå “Rikke”
  Min plan er at lave ialt 9 hjerter med navne på familien , og så bruge dem som bordkort til juleaften.❤️

 8. Jeg har tænkt at lave bordkort af peberkage – hjerter her til jul. Så i mine skal stå navnene på alle de dejlige mennesker jeg skal være sammen med juleaften ???

 9. Jeg ville skrive ” Til min sødeste veninde Laila” som godt ku’ bruge sådan et kærligt skulderklap ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop