Model for en dag

Jeg oplever altså mange sjove ting, når jeg går på arbejde. Og en af dem var, da jeg forleden blev bedt om at stå model for Jesper Jensen (designer), da jeg alligevel havde møde med ham og hans PR agent Katrine, som jeg i øvrigt kender fra vores fælles Jewelry for a good cause projekt.

Midt i at vi sad og snakkede om skjorter og tanker omkring tøj til forretningskvinder – like me – så blev jeg lige opfordret til at hoppe i noget kluns, og få taget nogle billeder.

Jeg har efterfølgende fået lov at låne noget af tøjet med hjem – juhuu. Jeg klager ikke!

Jesper laver nogle fantastiske skjorter – pga. kraven og ikke mindst pasformen. Jeg havde selv efterspurgt mødet, fordi jeg ganske enkelt er SÅ vild med skjorterne, at jeg ville høre ham, om han kunne designe en stak til mig – efter mine mål. Og det ser ud til, at vi har fået styr på det. Men okay, jeg må indrømme – resten af hans sager var bestemt også værd at komme efter. Jeg ELSKER den sorte kjole.
IMG_5272 IMG_5268 IMG_5265 IMG_5263 IMG_5261

IMG_5244 IMG_5238 IMG_5232
IMG_5224
IMG_5208 IMG_5207

IMG_5201

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop