Juletilbud på mit mirakelmiddel til hud, hår og negle

I har jo hørt om det før, antager jeg helt nonchalant. Men jeg snakker jo naturligvis om mit YNDLINGS skønhedsprodukt over dem alle: Saguna Beauty Caps og Gel. Det er faktisk et vegansk kosttilskud… jeg ved ikke, om I går op i den slags, men jeg selv synes det er meget godt, og kan godt lide at træffe “kloge” valg, når jeg smider ting i min virtuelle indkøbskurv.

Jeg skrev om Saguna produkterne for et par måneder siden, med tip til et godt tilbud på en 6 måneders kur… Blogpostet handlede i bund og grund om at fjerne makeuppen og vise jer – meget tydeligt – hvilken forskel de her prosukter har gjort for min hud igennem et par år (jeg har taget dem fast i over to år.) Det blev et af årets allermest læste blogposts, er det ikke vildt? Men der var virkelig mange, der gerne ville have lige det dér virkelig gode tip til en smuk og velplejet hud og et lækkert, stærkt hår (trods afblegning og slitage i form af styling dagligt).

MEN, der var dog ét lille problem, som jeg ikke havde tænkt på, overhovedet (ja sorry, men jeg havde ikke forudset det). Jeg havde naturligvis bare linket til den side, hvor jeg selv plejer at købe produkterne. Fordi jeg absolut ingen problemer har haft med sitet. Men der er åbenbart folk her i det danske land, der er mere opmærksomme end jeg på dén slags, og som var bange for, om sitet var “sikkert”… den slags skal da ikke skille os ad, så nu har jeg fundet en anden side at linke til – en side jeg (også) kan stå inde for. Se tilbuddet lige her på pureday.dk

Resultatet af, at jeg stoppede med at tage mine Saguna Caps henover sommeren… øv. Men nu er min hud tilbage i topform efter jeg har taget min daglige kur i et par måneder nu. Det virker. Jeg lover det. 

Det er da en anbefaling, der virker!

Jeg kan ikke lade være med at dele med jer, hvad en læser skrev på min instagram, da jeg anbefalede produktet sidst. At hun ikke har haft effekt på hår og negle er ærgerligt, men jeg er SÅ glad for at høre om hendes gode erfaring ifht. hendes hud.

Tilbud på 3 måneders kur med Saguna

Nu er jeg tilbage med et tilbud på en 3-måneders kur. SHOP HER – pakken med 90 caps og 600 ml gel koster kun 349,-, det vil sige at du sparer 496 kr.

3 måneder er nok til, at du vil kunne se en tydelig forskel. Jeg vil mene, at jeg selv rigtigt begyndte at se forskel på min hud efter ca halvanden måneds tid. Eller deromkring. Min hår tog ca 2 måneder, før jeg sådan virkelig kunne se forskel. Men det vil også sige, at du sagtens kan få en klar forbedring af din hud, negle og dit hår – og faktisk også bindevæv, i løbet af kun 3 måneder.

349 kr er ikke meget, hvis man døjer med hudproblemer eller tyndt hår. Jeg ville ALDRIG skrive om dette produkt, hvis ikke jeg virkelig (lad mig understrege mig oprigtighed!!!) mente det. Jeg har været så utroligt heldig, at jeg fik chancen for at teste Saguna proukterne for et par år siden i en kampagne, – siden da, har jeg været fast forbruger af produkterne og dette blogpost er ikke betalt af Saguna.

Linket jeg har indsat, linker til en webshop, som Bloggers Delight samarbejder med, – derfor er der tale om et såkaldt reklamelink.

Jeg har lige valgt at sætte et uddrag fra mit sidste blogpost om samme produkt ind her:

Hvorfor er Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS et godt produkt? Hvad kan det?

Jeg var selv meget mistroisk, da jeg begyndte at tage produktet. Jeg tror ikke så meget på kosttilskud, men jeg tænkte, “okay, hvad kan der ske? Det værste, der sker er vel bare, at det ikke virker”. Så jeg sagde ja til at teste det. Mit hår begyndte at vokse med raketfart, min negle blev meget stærkere og min hud blev ren og meget mere frisk og spændstig end før. Alle hormonbumser, som jeg kalder dem, på ryg og bryst forsvandt i løbet af 1 måneds tid. Min hud i ansigtet blev mærkbart smukkere i løbet af et par måneder. Håret begyndte at føles stærkere og vokse hurtigere efter godt og vel 2 måneder.

Så ja, man skal lige have lidt tålmodighed. Men produktet skal have lov at virke.

Saguna Beauty Caps smager ikke af noget. Der er ingen bismag og de er nemme at sluge.

Sammen med de små beauty caps tager jeg også gerne geléen, for at booste min krops skønhed yderligere. Geleén er smagsneutral og kan blandes i en smoothie eller lign. Man kan også bare synke den rørt ud i lidt vand. Som man nu vil.

Saguna RE-Silica BEAUTY CAPS indeholder et meget højt indhold af Silicium. Det styrker hud, hår, negle og bindevæv. Derudover indeholder de selen, mangan og zink.

Geléen indeholder Silicium og Biotin.

Det her et det bedste skønhedsprodukt, jeg kender. Jeg har også omtalt det i blandt andre Alt For Damerne for nylig. Jeg sværger til det, og det har I mit ord på!

4 reaktioner

  1. Hej Annemette. Jeg kan slet ikke finde geléen nogen steder nu. Har du mon stadig et sted du kan købe det? 🙂

      1. Kan du sige noget om hvornår ca. produktet kommer til salg igen? Jeg er blevet meget glad for det, men er snart løbet tør og kan ikke finde det til salg nogen steder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop