Jordbærsaft

Så er sommeren virkelig kommet! Derfor får du denne opskrift på jordbærsirup, som kan anvendes til saft og til koldskål.

Jordbærsirup

250 g friske jordbær
100 g lyst rørsukker
1 citron
1/2 dl vand

Sådan gør du

Rens og nip jordbærrene. Skær dem i små stykker og kog dem op med rørsukker, citronsaft og vand. Lad siruppen småsimre i ca 10 min, skum af undervejs.

Køl siruppen af og sigt jordbærrene fra ved at passere siruppen gennem et rent klæde. Det kan godt tage lidt tid, så vær tålmodig – det giver en flot, ren og klar saft til slut, så det er besværret værd.

Siruppen blandes med vand i målestoksforhold ca. 1:4.

God sommer! Følg med på @sweetcakekarma!

Summary
Published On
Cook Time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN