Jeg shopper bare løs…

*annonce

Det er gået helt amok her på hjemme-shoppe-fronten. Men når man endelig får smækket benene op i sofaen efter en lang dag på jobbet, så er det hyggeligt at hive telefonen frem og gøre nogle indkøb til min lille lækre baby Luca. Så jeg shopper løs på Reshopper, efter jeg downloadede app’en i sidste uge. For det er SÅ smart, og det er slet ikke dyrt. Så “Mor hér” shopper igennem – uden at “Far dér” bliver sur over en truende økonomisk fallit!

Det er jo det, jeg siger: “Reshopper er genialt!” Det er nemt, hurtigt og billigt. Sådan! Det er til at forstå.

BESØG MIG PÅ RESHOPPER HER!

Det eneste man skal gøre er:

  • Opret dig i app’en (hvis du ikke allerede har gjort det) – det tager 2 min.
  • indstil din søgning, så den passer til, hvad du ønsker… (jeg søger som regel bare på alt indenfor 2 km radius i aldersgruppen 0-8 år)
  • Skriv en lille besked på varen, som du ønsker at købe.
  • når sælger svarer, aftaler I afhentning og betaling via app’en.
  • Afhent varen hos sælgeren (eller afvent, at det kommer med posten, afhængigt af hvad I er blevet enige om)

THAT’S IT.

Se hvad jeg fandt!

Bum filibumbum. (I skal ikke komme og sige, at det ikke er smart.)

God shopping til jer!

Processed with Snapseed.

reshopper

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop