Jeg er lige tjekket ud.

Sorry you guys.

Jeg er nygift og lykkelig, – det skal I vide – men samtidig så er det faktisk ikke mega sjovt at være mig lige nu. Jeg vader rundt i en slags klokke, hvor alt omkring mig føles lidt fjernt. Jeg blev ramt af en form for “mavepuster” i starten af ugen, og siden da har det været lidt svært at komme ovenpå. Nogle gange føler jeg mig sgu som en slags magnet for dårlig karma, og det er bestemt ikke noget jeg nyder. Men jeg havner jævnligt i situationer, hvor jeg bliver ked af det eller trist, fordi jeg ikke får sagt ordentlig fra eller ikke mærker rigtigt efter i maven, hvad jeg egentlig selv mener og føler. Dét skal jeg blive bedre til, og jeg skal blive bedre til at fjerne mig selv fra situationer, selskab og relationer, der ikke gør mig glad.

Jeg skal lære, at man behøver ikke gøre alle glade. Man behøver ikke synes godt om alt. Det er faktisk ok at vende kinden til og bare gå i en anden retning. Så ja, det er vel det jeg gør i de her dage…går ned af en sti, som er ny for mig – en anden retning.

Men, I skal vide, at vi nød vores bryllup for lidt over en uge siden maks. Det var så dejligt, afslappet, romantisk og helt perfekt uperfekt – præcis som det skulle være. Jeg vender tilbage med en masse godt om det. Og jeg glæder mig til at fortælle jer det hele.

Men lige nu fokuserer jeg på, at have det godt og forsøge at komme følelsesmæssigt ovenpå. Jeg nyder min mand og Luca – de to store er sendt på sommerferie hos deres far. Så jeg tjekker lige ud, lidt endnu. Men jeg vender stærkt tilbage lige straks. I mellemtiden kan I følge med på instagram, der er jeg stadig “online”.

Afslutningsvis vil jeg blot sige – ingen ynk, tak. Jeg har ikke ondt af mig selv. Jeg er blot bevidst omkring, at jeg skal tage vare på mig selv. ♥

Nyd solen allesammen.

4 reaktioner

  1. Det er fornuftigt at lytte til kroppen og især mavefornemmelsen. Du har så evigt ret i, at vi som velopdragne mennesker gerne vil behage alle, og nødig vil såre/skuffe nogen. Engang imellem skal man dog blæse på denne opdragelse og gå efter sin egen intuition, for ellers ender man ved at sige ja til andre med at sige nej til sig selv. Nyd romantikken og kærligheden. Vi andre skal såmænd nok opdage, når du er tilbage på bloggen – så god ferie. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop