Indkøbsliste til “Hjemkundskab hver for sig”: Hindbærsnitter

På fredag kl 9.30 bager jeg Hindbærsnitter i min “Hjemkundskab hver for sig”-time på min IG konto @annemettevoss

Det eneste du skal gøre for at medvirke er at ‘dukke op’ på IG og hoppe med ind og se LIVE-streamen kl 9.30. Hvis du ikke kan nå det, så ligger selve videoen tilgængelig i min story de efterfølgende 24 timer. Det er KUN folk der ser med, der får adgang til opskriften og fremgangsmåde, men selve indkøbslisten kommer her:

Ses vi fredag?

Indkøb:

1 polynesisk vaniljestang (eller vaniljepasta)
230 g syltesukker
300 g friske hindbær
1 økologisk citron
40 g mandelmel
250 g flormelis
150 g smør (ægte smør, ikke smørbart)
60 g sukker
300 g hvedemel
Sukkerpynt (eller frysetørrede hindbær)

6 reaktioner

  1. Kan man bruge frosne hindbær i stedet for friske?

    Og kan man selv blande rød melatin og sukker i stedet for syltesukkers og hvis ja hvilke forhold hvis det er muligt?

    Glæder mig til at lave dem for første gang 👏🏼

  2. Hvor lang tid, kommer det ca. til at tage at lave hindbærsnitterne? Og kan man bruge hindbær fra frost ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop