Hvis verden var af LEGO…

img_6812

Vi var inviteret af LEGO House
/REKLAME

…så ville verden helt sikkert være et endnu bedre sted, end den allerede er, – hvis man altså spørger mine tre (okay 4, når vi tæller Micky med) drenge.

Efter en hel weekend i en verden fuld af LEGO, ja, så er hele familien fuldstændigt hooked. Men okay, det var vi også inden. For en uge siden fyldte vi hele bilen op med unger og habengut og så satte vi kurs mod Billund. Jeg var så heldig, at være inviteret af LEGO House og det inkluderede overnatning på Hotel LEGOLAND og dagsbilletter til parken. I skal vide, at jeg er ydmygt taknemmelig. Hvor havde vi bare en dejlig weekend med tid til hinanden og masser af vidunderlige oplevelser.

img_6802

img_6796

Vi boede på et Adventure værelse, hvor alt er totalt gennemført. Der er edderkoppespind (i LEGO) på badeværelset og der var også en ægte huspapegøje i LEGO. Ungerne var ellevilde.

LEGO er bare mega genialt legetøj, og den holdning behøver man sådan set ikke købe mig til at sige – alle drengemødre (og sikkert også pigemødre) véd jo, at de små plastikklodser kan aktivere ungerne time efter time, dag efter dag, år efter år. Og de udfordrer kreativiteten – jamen, hvad skal jeg sige – og så er det dansk! Er det ikke bare MEGA FEDT at vi som danskere kan være stolte af at stå bag en virksomhed, der måler sig med de helt store – vi snakker Google, Apple, etc. Det er da ret cool.

Jeg er jo, som bekendt, fra Vejle, og er derfor kommet hele min barndom, år efter år, i LEGOLAND. Det skal man ligesom, når man bor i Vejle, sådan er det bare. Derfor betyder det også ekstra meget for mig, at mine drenge kommer med i LEGOLAND og vi har lykkes med, – sådan nogenlunde – at aflægge minimum ét besøg om året.

img_6273

img_6270

img_6259

img_6242

img_6218

img_6179

img_6199

img_6187

Det giver ømme fusser med alle de kilometer i benene 😉

Vores oplevelser i LEGO House

Efter en tur i LEGOLAND parken var det blevet tur til det, som jeg var allermest spændt på. For jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente. Vi skulle i LEGO House.

Fra et arkitektonisk synsspunkt var jeg, med min baggrund som arkitekt, også utrolig spændt på hvilken oplevelse, der ventede os i LEGO House. Jeg skrev jo lige, at LEGO måler sig med de største, så derfor synes jeg også at det er vigtigt at LEGO House, fra et turistmæssigt synspunkt – rent faktisk måler sig med den aller mest moderne arkitektur. Sådan et hus, en seværdighed om man vil, repræsenterer også Danmark og sætter os på verdenskortet som nation. Det skal bare spille 100%.

img_6307

Midt i huset, lige når man kommer ind, er der bygget et 1:1 kæmpe stort træ. Verdens største model i LEGO. Det er sindssygt imponerende at tænke sig, at nogen rent faktisk har bygget det. Klods for klods…

img_6843

img_6312

img_6844

Vi var på “Robot”-restauranten, hvor man selv bygger sin bestilling i LEGO, lægger bestillingen ind i compueren – og så bliver maden leveret af en robot. Det var simpelthen genialt og sjovt! Luca var helt vildt imponeret af de robotter 🙂 Og maden var lækker, – det er vel også lige værd at nævne. Rigtig lækker. 

img_6323

Et helt badekar af Duplo ♥

Samtidig med at arkitekturen skal være moderne, bæredygtig og alt det dér…så skal arkitekturen jo også afspejle hvad LEGO er – byggeklodser, leg og fantasi. Jeg var ikke skuffet – så meget kan jeg sige. Jeg var tværtimod dybt betaget af rumligheden og den meget enkle måde, som huset var bygget op på, hvor man som gæst tydeligt kan finde rundt, navigere og opleve uden at fare vild. Jeg blev grebet af den magiske verden, der møder én, når man træder indendørs i huset. Det ER et univers for børn, det står jeg ved, men det er bestemt i voksenhøjde også. Jeg følte ikke, at jeg var kommet med på legepladsen. Jeg følte at jeg var en del af legen – selvom jeg er voksen. Det var egentlig helt vildt sjovt at lege med mine børn. Sådan rigtigt sjovt – ikke bare fordi jeg gerne vil være en god mor, men fordi jeg havde lyst til at lege med. Mega fedt!

img_6849

img_6858

Udover at der er så meget man kan lege med, jamen så er der oså – helt obligatorisk – en kæmpemæssig udstilling af LEGO. Vi snakker byer, dinosaurer (skala 1:1), landskaber osv. Det er så imponerende, at jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg skal beskrive det. Og det er jo ikke kun på bordene og væggene – nej, der hænger sågar smuk LEGO-kunst i loftet også. Det er virkelig en oplevelse værd. 

img_6847

Det er altså ikke mange steder, som jeg besøger, som jeg får lyst til at give SÅ gode anmeldelser med på vejen. Men jeg kan simpelthen ikke få armene ned. Måske er jeg farvet af min enorme interesse for både kreativitet, at bygge ting, tekniske dimser og farver i arkitektur – men jeg er fan, kæmpe fan, faktisk. Du bør bruge en dag på at besøge LEGO House. Det mener jeg!

LEGO House får 6 ud af 6 ♥♥♥♥♥♥, (fuldt hus, simpelthen) og vi tager snart derover igen!

img_6839

Ja, turen er betalt af LEGO House, LEGOLAND og Hotel LEGOLAND – men husk, min holdning kan ikke købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop