Hvad var det, jeg sagde? En stalker?

(Jeg ønsker egentlig ikke henvendelser fra medier, så på forhånd tak)

Okay. Hvad var det jeg lige sagde i går?

Jeg kan selvfølgelig ikke sige “og så har jeg også lige haft en stalker at deale med” i en hurtig bemærkning, uden at det vækker spørgsmål. Jeg vidste ikke om jeg skulle skrive om det, – men på den anden side. Sket er jo sket. Og jeg har snakket med politiet om, hvorvidt jeg burde/måtte omtale det her…

I skal vide, at jeg IKKE føler mig som et offer. Det har været hårdt, jovist, det har kostet tårer og ubehag, men jeg er stærkere end det. 

Så ganske kort:

Det har stået på i et års tid.

Flere gange om ugen.

Mange gange om dagen, de dage hvor det stod på.

Opkald på opkald. 

Trusler om overgreb og mange ubehagelige ord.

Vedkommende var mere end almindeligt dygtig til at slette dine spor.

Ikke dygtigere en politiet heldigvis, som har gjort et fremragende stykke arbejde.

Vedkommende tilstår. Der er nu blevet lavet et tilhold.

End of story.

Men det har, sammen med nogle andre meget ubehagelige hændelser og ting, som jeg har skullet kæmpe med og mod de sidste par år, virkelig skubbet min angst ud over kanten. 

Jeg har det godt nu. Altså rigtig godt. Og jeg har ingen yderligere kommentarer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop