Fun fact: Micky på knæ under fødslen…

Den er faktisk god nok. Min kæreste Micky, blev mildest talt udfordret da Luca skulle til verden for 4 måneder siden. Ikke nok med, at han skulle finde sig i mine mere eller mindre urimelige udbrud og dele mine lede ve-smerter, som han nærmest “påtog” sig, ja så blev han faktisk også kommanderet ned på knæ under fødslen af undertegnede. Ned ved hovedgærdet, hvor jeg kunne stirre ham intenst ind i øjnene, mens jeg kæmpede mig igennem den ene ve efter den anden.

Så mens han sad dér, på knæ under fødslen, – hvad skete der så, (?) – jo, det gik simpelthen af led. Hans knæ. Så midt i, at han sad der og forsøgte at knuge min hånd og hjælpe mig igennem de lede veer (my God, de var lede!) hoppede hans knæ ud af led, og jeg husker kun, at han så meget mærkelig ud i hovedet lige pludselig.

Men på nærmest overmenneskelig vis fik han rejst sig op og “skubbet” knæet på plads. (av for hel…, tænker jeg bare!) Så det er altså ikke kun os kvinder der får superkræfter under en fødsel.

IMG_0879

3 reaktioner

  1. Hej Annemette
    Jeg vil gerne vide, hvilket mærke din røde bluse fra forsiden af Kagemagi hedder og evt. hvor den er købt henne?
    På forhånd tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop