Forenet efter 16 år!

Det er for vildt. Da jeg var 16 år boede jeg i Australien. Det er halvdelen af mit liv siden. Jeg er 32 i dag 🙂 Dengang var jeg bedste veninder med Amber, som jeg ikke har set siden. Vi har heldigvis holdt kontakten og skrevet lidt sporadiske mails og følger også hinanden på Instagram og Snapchat. Det er ret hyggeligt.

IMG_0062

 

IMG_0061

Men ENDELIG blev det for en uges tid siden muligt, at vi kunne ses. Så vi blev efter 16 år forenet med hinanden igen – det har været den største gave at se hende. Vi har det på præcis samme måde, som da vi var 16 år gamle – er det ikke sjovt? 16 års mere erfaring, 3 børn, flere mænd og en skilsmisse klogere – og alligevel er vi bare helt de samme mennesker.

Jeg har derfor også været på Sightseeing i min egen by – og det er da noget af det hyggeligste. Det skal man altså gøre oftere… (@mascha – var det ikke noget med en sightseeing-tur til os Blogly tøser?!) Vi var både i Nyhavn, forbi Den lille havfrue (som jo virkelig ER lille!), inde og se vagtskiftet på Amalienborg (hvor Amber overrasket konstaterede at: “hey, you can actually just go up and knock on the door of the castle…”), en tur forbi Krøyers Plads (fordi jeg har tegnet boligerne dengang jeg var arkitekt – that you didn’t know!), en tur forbi det Kgl. teater, Inde i Vor frue kirke (Amber er jo australier og VILD med Mary og Frede, så hun ville se hvor brylluppet havde fundet sted), gjorde indkøb i Torvehallerne, hvor vi også spiste smørrebrød, og vi nåede også lige en tur i Kongens Have. Derudover har vi været på Louisiana, i Helsingør og på Charlottenlund Fort. Og inden Amber tager hjem skal vi også i Tivoli!

Se at komme ud i byen – der er SÅ meget at se på!

IMG_0064

IMG_0063

IMG_0058

IMG_0065

IMG_0060

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop