Før/Efter billeder af børneværelset

I efterårsferien var jeg helt alene hjemme. Egentlig skulle jeg have været i Japan på business, men det blev altsammen lavet om, så jeg besluttede mig i stedet for at gå i det kreative hjørne.

Drengene (de to store) trængte virkelig til at få shinet deres værelse op. Efter vi flyttede ind for lidt over et år siden, så nåede jeg aldrig rigtig så langt som til deres værelse. Jeg fik hurtigt orden på køkken, stue, soveværelse etc. Men deres værelse “hang lidt bremsen” – hvis man kan sige det sådan. Så nu skulle den have en ordentlig overhaling – mest fordi jeg ligepræcis havde en uge til at nå det, inden de kom “hjem igen” fra deres far, hvor de har været i efterårsferien. Jeg ville nemlig SÅ gerne overraske dem.

Og jeg er jo oprindeligt uddannet fra Kunstakademiets arkitektskole, så jeg har altså en lille kreativ håndværker i maven. Det er i hvert fald mig, der har den største værktøjskasse, her i huset…hah! Jeg elsker at gå og male, bore, hamre, lime, klippe og sy i flere dage. Den der skabertrang, der bor i mig, bliver virkelig tilfredsstillet.

I løbet af den næste uges tid, så vil jeg løbende poste nogle af de mere detaljegående billeder af idéer fra dette værelses-make-over. Men nu vil jeg lige starte med et par før/efter billeder. (de første 3 er FØR, de sidste 3 er EFTER…men det kan I vel godt se?)

Hvad synes I?

img_3304

img_3303

img_3302

Tadaaaaah!!! Se nu her:

img_0102

img_0072

img_0025

img_0100

 

 

2 reaktioner

  1. Hvor er det blevet fint og ryddeligt. Skøn farve på væggen.
    Blev de glade?
    Super sej sengehimmel btw. Har du selv syet den? Leder nemlig pt. efter en til babyværelset.
    Hilsen Signe

    1. Tak for de søde ord. Ja, jeg har selv lavet min sengehimmel. Jeg laver et blogpost om det i morgen! Så kan du læse hvordan og hvorledes… Det var super nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop