Ferie i Tyskland – billedspam…

Ferie i Tysland Resort Linstow4

REKLAME for ferie i Tyskland og oplevelser i skønne Mecklenburg-Vorpommern,
– i samarbejde med Tysk Turistinformation

Det er ikke småting vi oplever her på vores lille getaway til Tyskland. Og I skal naturligvis forkæles (ja okay, forkæles er måske så meget sagt…) med en masse billeder fra vores tur. Jeg nyder virkelig fuldt ud at have tid til min niece Alma, min bror Søren og ikke mindst Luca & Micky. Det er virkelig dejligt at have sådan en weekend i familiens tegn. Det er bare ALT  for længe siden, at jeg har været på noget, der minder om ferie med min bror.

Det er jo lidt sådan, at når man vokser op og flytter hjemmefra, – så dropper man familieferierne i en periode. Jeg gjorde i hvert fald. Men i mange år var min bror jeg min tro følgesvend, når der stod “ferie” i kalenderen. Der er snart ikke de charterdestinationer som vi ikke har turneret sammen – med vores forældre på slæb, of course. Men det hører ligesom fortiden til – hvilket jeg har besluttet at ændre på. Så derfor har vi inviteret ham og hans datter med til Tyskland, – og vi nyder det.

Det kan anbefales, hvis du selv har en søskende, som du ikke har rejst med i evigheder. Tag til et tysk ferieresort – eller noget lignende – det holder 100%. Nå men, nok snak… se selv.

Ferie i Tysland Resort Linstow

Ferie i Tysland Resort Linstow8

Så er der ferie-billedspam, som lovet 😉

Vi har set bjørne i Bärenwald, vi har spillet mini-golf, vi har svømmet, spist pandekager, hygget, leget, hoppet og danset 😉

Du kan finde inspiration til din egen ferie i Tyskland og få meget mere info på hotellets hjemmeside – og måske booke din egen lille getaway (hvem ved) på Resort Linstow.

Ferie i Tysland Resort Linstow3

Ferie i Tyskland Resort Linstow6

Ferie i Tyskland Resort Linstow7

Ferie i Tyskland Resort Linstow12

Så blev det tid til minigolf. Og som de konkurrencemennesker vi er i min familie gik det ikke stille for sig. Min bror var den første til at lave hole-in-one, og det lykkedes også mig. Så kan I nok godt regne ud hvordan Micky havde det 😉 Luca sad sødt og så på fra siden og Alma lærte nogle gode fifs fra faster Annemette (jeg kan nemlig godt spille golf – har spillet i en årrække da jeg var yngre.)

Ferie i Tyskland Resort Linstow22 Ferie i Tyskland Resort Linstow21 Ferie i Tyskland Resort Linstow20

Og jeg tager ikke på ferie uden at lave pandekager… se også min how-to video på pandekager.

Ferie i Tyskland Resort Linstow17

Ferie i Tyskland Resort Linstow18

Ferie i Tyskland Resort Linstow19

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop