Fastelavnsboller…YES (!!!!)

Som den småbørnsforælder jeg jo er, så står fastelavnsboller meget højt på listen over den slags bagværk, der finder sin vej henover mit køkkenbord adskillige gange i løbet af februar. Ja, faktisk hele året, for at det ikke skal være løgn. Mine børn kan spise fastelavnsboller – anytime – og det kan deres mor også, når jeg nu skal være ærlig.

Som nogen af jer måske har set på min instagram, så har der været gang i køkkenet i sidste uge, med optageser til min YouTube kanal “Annemette Voss” – til serien MIT KØKKEN. Jeg har lavet 3 videos – eller rettere sagt, de er optaget. Jeg venter stadig spændt på at modtage videoerne af Marie, som er i fuld gang med at klippe dem.

Men sagen er, at vi har lavet en video med fastelavnsboller. Nogle virkeligt fine nogen – og så smagte de skønt. Anna på 7 år var med i køkkenet, og hun er bare en født moviestar 🙂 Ganske enkelt. Nogle børn har bare det dér, som gør dem gode på skærmen. Så jeg glæder mig til I skal se det. Jeg deler naturligvis videoen så snart den er oppe på YouTube.

Indtil da kan I lige få et link til denne opskrift på fastelavnsboller med kagecreme og chokoladeglasur.

 

0/5 (0 Reviews)

4 reaktioner

  1. Mon en lille klart marcipan rørt sammen med sukker og smør i ville være godt? Det tror jeg, at jeg vil eksperimentere lidt med! 🙂

    Tak for en skøn blog med altid smukke kager og andet godt!

      1. Som opfølgning kan jeg så tilføje, at det blev SÅ godt! Det gav lige bollerne et lille tvist 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop