Som den småbørnsforælder jeg jo er, så står fastelavnsboller meget højt på listen over den slags bagværk, der finder sin vej henover mit køkkenbord adskillige gange i løbet af februar. Ja, faktisk hele året, for at det ikke skal være løgn. Mine børn kan spise fastelavnsboller – anytime – og det kan deres mor også, når jeg nu skal være ærlig.
Som nogen af jer måske har set på min instagram, så har der været gang i køkkenet i sidste uge, med optageser til min YouTube kanal “Annemette Voss” – til serien MIT KØKKEN. Jeg har lavet 3 videos – eller rettere sagt, de er optaget. Jeg venter stadig spændt på at modtage videoerne af Marie, som er i fuld gang med at klippe dem.
Men sagen er, at vi har lavet en video med fastelavnsboller. Nogle virkeligt fine nogen – og så smagte de skønt. Anna på 7 år var med i køkkenet, og hun er bare en født moviestar 🙂 Ganske enkelt. Nogle børn har bare det dér, som gør dem gode på skærmen. Så jeg glæder mig til I skal se det. Jeg deler naturligvis videoen så snart den er oppe på YouTube.
Indtil da kan I lige få et link til denne opskrift på fastelavnsboller med kagecreme og chokoladeglasur.
4 reaktioner
Mon en lille klart marcipan rørt sammen med sukker og smør i ville være godt? Det tror jeg, at jeg vil eksperimentere lidt med! 🙂
Tak for en skøn blog med altid smukke kager og andet godt!
Kære Christina, det er jeg HELT sikker på vil være lækkert! God fornøjelse. Knus
Som opfølgning kan jeg så tilføje, at det blev SÅ godt! Det gav lige bollerne et lille tvist 🙂
Åh, hvor fedt. Dejligt at du eksperimenterer lidt – det er lige i min ånd!