Et svanemærket børneværelse…say whaaaat!

annonce

Beware… Nu vil jeg simpelthen lige gøre reklame (yes, den er god nok!) for nogle svanemærkede møbler til børneværelset. Fordi de er piv-gode og flotte!

I har måske allerede læst og set, at jeg i efterårsferien lavede mine to stores drenges værelse helt om. Det var noget værre rod forinden og de havde nogle møbler, som jeg slet ikke var/er tilfreds med – jeg venter stadig på en ny seng til dem.

Men sandheden er, at da vi flyttede til lejligheden for lidt over et år siden – så skulle det bare gå hurtigt. Så jeg fik købt nogle kommoder, som jeg efterfølgende fortrød. Det er egentlig helt mærkeligt, og ligner mig ikke. For med min baggrund indenfor design og arkitektur går jeg meget op i funktionalitet og kvalitet, når jeg handler møbler… men men, jeg hopper åbenbart også over hvor gærdet er lavest nogle gange.

Jeg havde set ovre på Maschas blog, at Hollie Nolia havde fået en lækker seng fra Hoppekids. Og jeg kunne også læse mig frem til, at møblerne fra Hoppekids er svanemærkede. Hey, hvad kunne dog passe bedre til mig?! (BONUSINFO: De af jer, der læser med på bloggen, véd måske, at jeg har været med til at tegne Danmarks første svanemærkede byggeri i sin tid – dengang jeg var arkitekt.) I øvrigt er Hoppekids af højeste kvalitet og har opnået nordisk miljømærkning. Så ved at købe Hoppekids møbler sender man også lige miljøet en tanke, – what’s not to like?

Straks fik jeg bestilt både køjeseng, legetøjskister og de her fine reoler med hjul under, hvilke fuldstændigt understøtter min idé med deres værelse – nemlig at der skal være fleksibilitet i indretningen, og at det skal være nemt og sjovt at være barn på de få kvadratmeter, de har til rådighed og i øvrigt skal deles om. Mine unger skal kunne udfolde sig kreativt, derfor er der også blevet sat mere plads af til deres udklædningstøj og til kasser fyldt med krea-dimser og -dutter.

Jeg har forsøgt på billederne at illustrere hvor nemt det er lige at ændre på indretningen, hvis man vil. Og drengene kan sagtens selv skubbe rundt på reolerne og legetøjskisterne, da de kører helt ubesværet rundt på nogle ordentlige hjul.

Så nu kan jeg lade mine børn hygge sig i værelset – med den bedste følelse i maven. Jeg kan faktisk allerede mærke på dem, at de er meget mere glade for at være i værelset, end de var før.

Hoppekids bliver solgt af www.mammashop.dk som er Hoppekids samarbejdspartner. Se her.

img_0761

img_0764

img_0766

img_0771

img_0772

img_0777

img_0779

img_0780

7 reaktioner

    1. Det var nogle kasser jeg egentlig havde tiltænkt min egen stue – men så passede de lige ind i reolerne. De er fra Ilva. De koster vist nok et par hundrede kroner stykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop