Et lille tip

Skærmbillede-2017-04-02-kl.-18.59.01-720x478.png

Brug dine krydderurter som bordpynt. Det ser fint ud og det sparer dig vel på en måde også penge. Så slipper du jo for at investere i både blomster og krydderurter 🙂 Win win!

Det var såmænd lige dagens tip.

Jeg beklager det sparsomme indhold her på bloggen… men men men… Jeg har lidt travlt i denne uge – der skal tages billeder til min kommende konfektbog. Følg med på instastory i den næste uge, så kan I få lov at se mig over skulderen 🙂

Skærmbillede 2017-04-02 kl. 18.59.01

2 reaktioner

  1. Hvis bare jeg kunne holde liv i de satans krydderurter længe nok, vil jeg prøve dit tip. Haha.
    Måske du har et tip til genoplivning af krydderurter i potter?

  2. Ja det er da et super tip, men jeg kan heller ikke holde liv i dem, du må komme med nogle fif til hvordan de holder sig i live 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop