Drømmer mig tilbage: Mor og barn tid…

Kattnakken-7.jpg

Tja, der var engang – for godt en måned siden – hvor Luca faktisk godt gad at hænge ud med sin mor. Hvor jeg kunne være heldig at få et smil fra ham og kram og kys. Ej, okay, det får jeg stadig, men i væsentlig mindre mængde. Han er en kostbar lille satan for tiden, der helst bare vil have sin far. Så meget at jeg er misundelig. Det skrev jeg om her i går.

Men alt i mens at han ligger inde i sengen med skoldkopper og virkelig har brug for omsorg, – som jeg overhovedet ikke får lov at give ham – så drømmer jeg mig da bare tilbage til dengang, hvor alt var fryd og gammen og han og jeg (plus Kristina, min assistent) hyggede med juice og morgenmad på en café inde i byen.

Han er da nuttet. Mit hjerte smelter i hvert fald. Så må han være nok så iskold overfor mig, haha!

brunch-2

brunch

kattnakken-3

kattnakken-4

kattnakken-6

 

kattnakken-8

 

kattnakken

kattnakken2

skaermbillede-2018-02-23-kl-17-33-18

kattnakken-10

skaermbillede-2018-02-23-kl-17-34-19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop