DIY Pokemon Cards

Har du det mon ligesom mig? At du føler dig en smule “ripped off”, når du betaler store summer for en lille stak Pokemon Cards nede i BR? Jeg synes altså det er vanvittig dyrt for sådan nogle kort, også selvom drengene er vilde med dem.

Men faktisk så har vi her i huset fundet på noget nyt. Vi laver selv Pokemon Cards – og det var Hugo-Sander selv, der startede det. Kan klippede en masse små lapper papir ud og begyndte at tegne… dagen efter havde han en hel stak – og de var ret flotte, men måske ikke helt holdbare nok til at “holde i længden”. Så jeg har hjulpet ham lidt på vej nu, og vist ham, at hans idé bare er super duper – og vi kan gøre den endnu bedre, hvis vi lige justerer et par småting.

Så nu har jeg købt ind for ham, og vi er gået i gang med at være kreative. Så kan det godt være at indkøbene alligevel løber lidt op, men oplevelsen er altså bare SÅ meget større for mig, som mor, og glæden ved at bakke op om hans idé er fantastisk.

Og ved I nu hvad, – ikke nok med at kortene er sjove at lave, og et hyggeligt projekt at være sammen om, så giver de altså også betydelig “street-cred” ovre i skolen. Hugo-Sanders venner er nemlig ret begejstrede for hans idé, og de er flere, der er gået igang med at tegne deres egne kort nu. Fedt, ik?!

Det her er hvad du skal bruge, hvis du selv vil lave kort:

  • Kraftigt hvidt pap
  • guldpapir, til at lime på bagsiden (så bliver det rigtig flot)
  • en skære lineal af metal
  • en lille hobbykniv
  • et skæreunderlag
  • tuscher og farver
  • en limstift

Det er bare at komme igang. God fornøjelse.

img_0190

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop