Det her virker mod røde babynumser…

annonce

Der findes ganske få forbandelser, når man er nybagt mor. Hele verden synes på mange måder skøn. Et helt nyt rum i hjertet er blevet åbnet op – og det er fyldt med kærlighed, omsorg og ømhed for den lille guldklump. Men særligt én forbandelse er hæslig!

RØD BABYNUMSE! (her forestiller jeg mig et gyser-skrig, som sound-effekt)

Har man først prøvet at stå og koge gamle lagner for at lave kogtvandskulde til den lille bebs, så véd man hvad jeg taler om. Jeg selv har været nærmest desperat til tider for at komme af med røde barnenumser. Jeg kører nu på tredje barn, så jeg véd et og andet… – og kogtvandkludene er altså ikke så effektive ;(

“7 år, Niels.”, som Mulle sagde i Den eneste ene – “jeg ved,….nogen ting!”.

Nu har jeg brugt Olívy baby care i en uge. Og det virker. Det er ikke en creme og det er heller ikke en olie – det er noget midt i mellem (en blanding af olivenolie og kalk – som en let lotionagtig konsistens) – som påføres ved hvert bleskift – efter babys numse er vasket ren med vand, hvis altså din baby har lavet “stort”. Hvis dit barn kun har tisset, så kan du nøjes med Olívy. Jeg bruger bare en vatrondel og smører forsigtigt et godt lag af Olívy ud over Lucas hud (altså, al den hud, der er dækket med bleen).

Særligt i lysken er jeg grundig, da det er min erfaring at rødme nemt opstår i det område. Luca er så fin og pæn inden under sin ble – ingen rødme længere og han er helt klart en endnu gladere baby.
(Jeg viser jer altså ikke et billede, – lidt af princip skal mine børn ikke fotograferes nøgne, men jeg håber, I tror på mig.)

IMG_0003

IMG_0005

Generelt så kan det jo være svært helt at undgå at baby får rød numse på et eller andet tidspunkt – her mener jeg særligt, når dit barn får tænder ellers hvis der opstår nogen små-infektioner i huden…det kan ske for selv den bedste 🙂 – men alle jeg snakker med og mine egne erfaringer siger mig, at det er forebyggelse, der er vigtigst. Har man først fået den lille røde djævel inden for døren, så er den omstændig at slippe af med 🙂

Skulle du nu være så uheldig at dit barn er helt hudløs bagi, og Olívy ikke længere er nok – så kan du jo prøve at supplere med zinksalve fra apoteket, det virker også. Men igen – jeg ville vælge at forebygge 😉

IMG_0004

Mere om produktet:

OLÍVY TIL BLESKIFT
 • Beskytter huden mod affaldstoffer fra urin og afføring
 • Forebygger rødme og irritation
 • Renser og plejer, et alternativ til vand, sæbe og vådservietter
 • Sikrer en ren og blød hud i naturlig balance
 • Naturligt og uden brug af parabener, parfume, aluminium og konserveringsmidler
 • Olívy – diaper change er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.
SÅDAN BRUGES OLÍVY
 • Ryst flasken
 • Hæld det der svarer til ca. omkredsen af en valnød på en vatrondel
 • Tør hele bleområdet af med vatrondellen, så urin fjernes og Olívy trænger ind i huden
 • Afføring fjernes med rent lunkent vand, rens efter med med Olívy – huden må gerne være fugtig.
 • Brug Olívy ved hvert bleskift for optimal forebyggende virkning.

 

 

4 reaktioner

 1. Neeeeej, det lyder dejligt! Kan så godt lide når de har det godt dernede, alt andet må jo være helt ubehageligt… Min dp mor overså en dag en ble ( kan jo ske for enhver ), og jeg lyver ikke når jeg siger at min stakkels dreng havde nærmest brand sår på ballerne i ugevis… han pev hver gang jeg sku tørre ham… SÅ SYND!! Der havde det her jo sikkert været dejligt at bruge :o)
  Hvor fås det henne?

  Mvh Tina og lille Mikkel på 1,5 år idag :o)

 2. Hvor dejligt at høre at det virker?
  Har lige idag været nede og bestille det på apoteket & glæder mig til at komme igang med cremen☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop