Det bedste er nu engang drømmen…

Reklame.
Kender I det? At man køber et skrabelod, en lottokupon, deltager i en konkurrence på nettet eller lign. Og i de få minutter, dage eller uger, der går inden man kender svaret på, om ens liv nu skal forsødes med millioner af kroner, eller fede ferier – så drømmer man! Man drømmer big-time!

Det bedste er nu engang drømmen, ik?!

For mig så er der noget helt helt særligt ved at gå og drømme mig væk i, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt den store gevinst.

Min kæreste og jeg synes faktisk at det er ret sjovt, at gå og se på store luksusvillaer langs vandet, eller kigge på de vildeste luksusferier på nettet – (begge dele er eksempler på ting vi desværre ikke har råd til lige pt)…men det er så sjovt.

Så drømmer vi om, hvordan vi vil invitere hele familien med på jordomrejse, og om hvordan vi skal købe det ene lækre hus efter det andet (med tilhørende rengøringshjælp, naturligvis! Jeg skal fa..me ikke gøre rent på alle de kvadratmeter – hah), og hvordan vi skal bruge penge på at hjælpe alle dem omkring os som vi elsker og holder af. Så snakker vi om, hvorvidt man skulle sige det til folk i sin omgangskreds – eller hvordan man skulle sige det?

Vores drøm hvis vi vandt DEN HELT STORE GEVINST ville være noget i retning af: investeringer i virksomhedsidéer vi begge har, – køb af boliger (i kbh og omegn) til os selv og vores nærmeste, – køb af ferieboliger i London, New York og sikkert et sted sydpå, – køb af Tesla-biler til os begge (of course), – køb af en jordomrejse med vores familier, der kunne støde til undervejs, som det nu passede dem, – måske lige få afholdt det vildeste drømmebryllup, while we’re at it, – og så skulle der også lige sættes penge af til et eller andet udvalgt godt formål, hvor man kan hjælpe nogle af dem ude i verden, der virkelig har brug for det. Resten tror jeg vi ville spare op. Tja, who knows. Det kan være at vi ville blive helt “skøre oveni hovedet” og slet ikke kunne administrere det, og derfor ende med at brænde alle pengene af på casino, limousiner og champagne (det hører man jo om, at nogen gør) – men naaaahhhhrrrjjjj, det tror jeg nu ikke!

Drømmer du også? Og, hvad ville du bruge pengene på?

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 11.13.35

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 11.14.12

Drømmer du også om at køre i en lækker bil, så besøg Ferrari flexleasing.

3 reaktioner

  1. Helt klart at gå ned i tid til 20 timer så jeg havde mere tid med mine børn!
    En rejse med familien, huset ville vi blive i men nok få ordnet nogle ting, en ny bil og betale families gæld?

  2. Det lyder meget som de tanker mig og kæresten også gør os, når vi tænker på at vinde en masse penge! Det er så hyggeligt, og du har nok lidt ret – at drømmen nok er bedre 😀 Det er dejligt at have et håb om, at det måske EN DAG kunne ske.

  3. Helt klart lejlighed på Manhatten ( greenwich willage), for det løb jeg gerne med kassen, problemet er at for at få råd til en sådan, er det en meget tung kasse, der skal løbes med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop